Aydın Özen, adaylık başvurusu yaptı.

Aydın Özen, adaylık başvurusu yaptı.

Eski DLH Mühendislerinden Aydın Özen, Bandırma Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

DLH eski mühendislerinden Aydın Özen, AKP`de, 9 Kasımda yapılacak temayül yoklaması öncesinde aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aydın Özen bugün AKP ilçe Başkanlığında yaptığı aday adaylığı başvurusu öncesinde partilileriyle söyleşide bulunacak Bandırma2nın Denizle buluşmasını sağlayacak mega projelerinden söz etti.

Özen, Başbakan R.Tayyip Erdoğan ve bir grup arkadaşı ile İstanbul`da Belediye başkanlığı sürecinde bir dizi çalışmaları olduğunu, daha sonra geldiği Bandırma`da Bandırma`nın Deniz ile buluşması noktasındaki çabalarının dönemin bürokrasi, siyasi ve iş çevreleri tarafından engellendiğini ifade etti.

Özen, Hatta o dönem yapılması planlanan Balıkçı barınağının programdan çıkartıldığını, daha sonra kendi gayretleri ile yeniden programa alınıp hayata geçirilen Barınağın Banvit Yelken kulübüne tahsis edilmesi, DLH nın yıkım kararı çıkartmasına karşın Bandırma Kaymakamlığının kararı uygulamadığını söyledi.

Özen, Türkiye`nin ufkunu açan mega projelerin lojistik öneme sahip limanlarla gerçekleştiğini oysa önü Deniz olan Bandırma`nın denizle barışık olmadığını söyledi.

Özen bugüne kadar Bandırma`ya Şehr-i Eminlik görevini üstlenen Başkanların yetersiz kaldığını, Kendisinin başkan olduğu takdirde Bandırma`ya ruh katacağını ifade ederek bu trent`in çıkış noktası olarak ta denizi gösterdi.

``Bandırma`ya Denizi getireceğim`` diyen Aydın Özen, kenti Denizle barıştırıp, Denizin nimetlerinden faydalandırarak, makro projelerin önünü açmak istediğini söyledi.

Özen konuşmasını tamamladığında bolca partililerinden bolca alkış aldı.

Aydın Özen daha sonra hazırladığı aday adaylığı başvurusunu ilçe Başkanı Eşref Kasapoğlu`na` verdi.



ayhan kalemköy
31.10.2013 23:05:31
SAYIN AYDIN KARDEŞİM SENİNLE AYNI KULVARDA DLH BERABER ÇALIŞTIK SENİ KUTLUYORUM BU CESARETİNDEN DOLAYI İNŞ ALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR ADAYINIZ ÇOK VAR AMA BENDE BİLİYORUMKİ SEN BU İŞİ GÖTÜRSÜN VE ALASIYLA YAPARSIN AMA İŞİN KÖTÜSÜ ŞU ARTIK BANDIRMA AKP OY VERMEZ AKP BANDIRMADA BİTMİŞ ÇÜNKÜ ÖNCEKİ ZAMANDA DA DA BİRŞEYLER YAPILMADI.AMA YİNEDE BAŞARILAR DİLİYORUM..SAYGILARIMLA

mehmet yılmaz
1.11.2013 02:41:24
Bandırma siyaseten kara bahtının zincirlerini kırmak için ilk defa bir fırsat yakaladı galiba. Bandırma`da başkanlığa talip olup da denizin farkına varan ilk kişi olacak Aydın bey galiba. Söyledikleri ikna edici geldi bana deneyimi de göz doldurucu şimdiden kendisine hayırlı olsun diyorum

İsmail Kaya
1.11.2013 10:51:40
Yolun açık olsun Allah utandırmasın.

  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı