Aydın Tekin Oda başkanlığına yine aday

Aydın Tekin Oda başkanlığına yine aday

Erdek Şoförler Odası Başkanı Aydın Tekin: “3 yıldır hiçbir para almadık, bu görev gönül işi”

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu 30 Mart 2022 Çarşamba günü yapılacak.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin(BESOB) Erdek’teki otelinde gerçekleşecek olan olağan genel kurulda başkanlığa, halen Odanın başkanlığı görevinde bulunan Aydın Tekin’in yanı sıra Erhan Ünal ve Tamer Akçay da adaylıklarını açıkladılar.

252 üyeye sahip bulunan Odanın başkanı ve başkan adayı Aydın Tekin, görevde bulunduğu üç yıllık süre içinde, yönetim kurulu olarak şoför esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirtti. Yol ücretlerine, artan maliyetler doğrultusunda, 6 ayda bir zam aldıklarını vurgulayan Tekin, Odanın sahip olduğu bazı gelirlerinin ise ellerinden gittiğini, bu nedenle bütçelerinin çok yetersiz bulunduğunu açıkladı.

AYDIN TEKİN, "3 YILDIR GÖREV YAPIYORUZ HİÇ PARA ALMADIK"

Görev yaptıkları üç yıllık süre içinde kendisinin ve birlikte çalıştıkları yönetim kurulunun para almadığına işaret eden Tekin, “Odamızda yıllardır büyük bir özveriyle çalışan, iki pırıl pırıl kardeşimiz var. Onlara hak ettikleri maaşlarını ödemek boynumuzun borcu. Onlara destek vermek için 3 yıldır en küçük bir ücret almadık. Bu görev, gönül işi” dedi.

Kendisinin dışında başkanlık için iki aday bulunduğunu belirterek, onlara da başarılar dileyen Tekin, “Genel kurulda üyelerimizin, oylarını sağduyulu olarak kullanarak en doğru seçimi yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Aydın Tekin başkanlığına
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı