Aydın ve Bıkmaz ailelerinin mutlu günü

Aydın ve Bıkmaz ailelerinin mutlu günü

Mimar Ezgi Aydın ile Sosyal Medya Uzmanı Onur Bıkmaz, Livatya EKOL-BAHÇE’de düzenlenen resepsiyon ile dünya evine girdiler.

Bandırmalıların yakından tanıdığı Eğitimci, Fen Bilimleri Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı ve Bandırmaspor yönetim kurulu üyesi Gülay & Özer Aydın çiftinin İstanbul Mido Mimarlık, Mimarlarından güzel kızları Ezgi ile, Ayvalık’ın mütevazı ailelerinden Nurcan & Halil Bıkmaz’ın İstanbul’da sosyal medya uzmanı olarak misyon üstlenen yakışıklı oğulları Onur Bıkmaz bugün livatya EKOL-BAHÇE’de düzenlenen resepsiyon ile dünya evine girdiler.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un kıydığı Nikâh’ta genç çift Ezgi & Onur Bıkmaz’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Başkan Av. Tolga Tosun’un genç çifte yönelttiği “Birlikte, iyi günde, kötü günde, sağlıkta, mutlulukta bir hayat geçirmek istiyor musunuz?” sorucuna yanıtlar heyecan ve coşku ile  “EVEEETTT” olarak yanıt bulurken Nikâh’a katılan seçkin davetli topluluğu da bu mutlu birlikteliği alkışları ile teyid ettiler.

Aydın ve Bıkmaz çiftinin başarılı evlatları Ezgi ile Onur’un Bandırma’da Nikâh töreni ile başlayan ortak hayat yolculukları 28 Haziran Pazartesi günü Ayvalık Çınar Düğün salonunda yapılacak düğün töreni ile onanmış olacak.

Genç çift Ezgi & Onur’u kutluyor mutluluklarının sağlık ve sıhhat içinde bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Aydın Bıkmaz ailelerinin mutlu
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı