Aydınlığa İlk Adım

Aydınlığa İlk Adım

Bandırma Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf öğrencileri eğitim hayatlarının ilk yılında okuma-yazma öğrenmenin sevincini Cumartesi günü aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.



Bandırma Bahçeşehir Koleji
1. Sınıf öğrencileri eğitim hayatlarının ilk yılında okuma-yazma öğrenmenin sevincini Cumartesi günü aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Okul Müdürü Mebrike BALVAR'ın konuşmasıyla devam etti. Okul Müdürü Mebrike BALVAR konuşmasında Bu güzel ve anlamlı Aydınlığa İlk Adım Gününde bizlerle birlikte olmanız bizleri onurlandırdı, Bahçeşehir Kolejleri adına hepinize hoş geldiniz diyorum…” dedi ve konuşmasına devam etti. Hatırlar mısınız doğdukları ilk günü? Kucağınıza aldığınız minicik bebeği, ne zaman büyüyecek diye beklediğiniz zamanı, uykusuz geceleri, ilk gülüşünü, ilk adım atışını, ilk anne, baba deyişini, ilk okula başladığı günü… Ne çabuk geçiyor zaman. Onlar dünün minicik İpekleri, Efeleri, Zehraları, Sudeleri... Bugün okuyorlar, yazıyorlar ve Aydın Olmaya İlk Adımlarını atıyorlar. Bahçeşehir Koleji olarak onları en iyi şekilde yetiştirmek için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz… Onlar için dileğim, bugün aydınlığa attıkları ilk adımlar, onlara ülke sınırlarını aşacak başarılar getirsin, Türkiye'nin ve dünyanın geleceğine yön verecek, bilim insanları, liderler ve sanatçılar olsunlar, yaşamları boyunca mutluluk, huzur, sağlık ve başarı onlarla olsun… Bu güzel yavrularımızın bugünlere gelmesinde, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan siz değerli anne babaları ve kıymetli öğretmenlerimi yürekten kutluyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum… Yolunuz ve bahtınız açık olsun çocuklar…” alkışların ardından muhteşem gösteriler başladı. Halk oyunları, Modern Dans, Koro(Türkçe- İngilizce), Türkçe Drama, İngilizce Drama, Video gösterileri ile devam etti.



Bu anlamlı günün anısına tüm öğrencilerimize kendi adlarına hazırlanan Bahçeşehir Koleji Albümü ve Okuma Belgeleri Okul Müdürü Mebrike BALVAR, Müdür Yardımcısı Yasemin BIÇAK ve Sınıf öğretmenleri Nihal ÖNTEMEL, Şerifnur KÜMBETOĞLU tarafından armağan edildi. Aydınlığa İlk Adım pastasının kesiminden sonra, Bahçeşehir Koleji Marşı söylenerek programa son verildi.  Öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları el sanatları sergisi gezilerek, hazırlanan kokteyl ile hoşça vakit geçirildi.


Bandırma Bahçeşehir Koleji minik öğrencileri, eğitimin ışığı ile aydınlanan dünyaya attıkları ilk adımın heyecanını yaşarken, onları izleyen ailelerin sevinç ve gururları yüzlerinden okunuyordu.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli