Ayhanlar İnşaat`ın Bandırma`ya çağ atlatacak projeleri ilk yağmur`da Mısır gibi patladı.

Ayhanlar İnşaat`ın Bandırma`ya çağ atlatacak projeleri ilk yağmur`da Mısır gibi patladı.

Ayhanlar inşaat tarafından yapılan yeni Belediye, Otel ve AVM kompleksleri Bandırma` ya çağ atlatan projeler olarak gündeme taşınırken ilk yağmurda gerçekler su yüzüne çıktı ve Bandırmaya yutturulan projeler tel tel döküldü.
Bandırma`da hiçbir yapının çatısı çökmediği yağmur`da Her gün binlerce insanın alış veriş yapmak üzere ziyaret etmesi planlanan Liman Avm çatı ve giriş Konstrüksiyon`u yerle bir oldu.
Konstrüksiyon örten yüzlerce ton kaplama jilet gibi havada kesmeye insan aradı.
Bandırma Manşet sağduyulu davranıp özü ve ilkesine sağdık kalarak ``Mazallah, Açılmış olsaydı !...
Liman AVM`nin karizma çizindi, Marka imajı ayaklar altında...`` başlığı altında yaptığı haberle vatandaşlardan övgü telefonları gelirken, Liman Avm ilgililerinden de savunma geldi.
Ayhanlar inşaat adına açıklama yapan Com PR İletişim Danışmanlık 23 Eylül tarihinde meydana gelen yağış tan dolayı yaşanan afet`in Bandırma adına üzücü olduğunu vurgulayarak 1978 den beri faaliyet gösteren Ayhanlar Holding`in 10 ayrı şirket ten oluşan ciddi bir kurum olduğu belirtip ;
``Bünyesinde bulundurduğu şirketlerle kaliteli, yenilikçi, teknolojiye açık, çevre ve insan sağlığına duyarlı hizmetler üretmektedir. 10 farklı şirketi bünyesinde barındıran Ayhanlar Holding, 5 farklı sektörde faaliyet yürütmektedir. Bu açıdan bakıldığında ülkemizin en ciddi kurumlarından biridir.``

``Vizyonunu değişim üzerine kuran Bandırma ilçesine katkı sağlamak için ortaya koyduğumuz projelerin en önemlilerinden biri de Liman Bandırma AVM`dir.``
``Liman Bandırma AVM, daha ilk günden bu yana çok büyük ilgi uyandırmış ve mağazaların doluluk oranı şimdiden yüzde 100`e dayanmıştır. Bandırma` nın sosyo kültürel yapısının gelişimine imkan sağlayacak bu yatırımla, Bandırma önemli bir atılım sağlayacaktır.``

``Aşırı yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklardan inşaat halindeki Liman Bandırma AVM`de etkilenmiştir.``

``İnşaat çalışmaları sürerken yapısal eksikliklerin bulunduğu bir gerçektir ve bu sebepten dolayı da Liman Alışveriş Merkezi`nin yapımı devam eden giriş bölümünde küçük çaplı bir hasar meydana gelmiştir.`` denildi.

Ayhanlar İnşaat tarafından küçük çaplı bir hasar olarak tanımlanan hasarın mali portresini sorduğumuz inşaat şirketleri, tamamen sökülüp yeniden monte edilen Liman Avm`nin çatı ve giriş Konstrüksiyon`un mali portresinin 500 bin yani eski tanımlama ile yarın trilyondan aşağı olmadığı belirtildi.

Bandırma`ya çağ atlatacak projelerin yüklenicisi Ayhanlar İnşaat`ın ilk denemesinde sadece Liman Avm sınıfta kalmadı.

Yeni belediye binası da açılışı yapılmadan Yağmurdan nasibini aldı.

23 Eylül`de yağan yağmur Yeni belediye binasının zemin katında oluşturduğu olumsuzluk nedeni ile Belediye nin asansörleri ancak 26 Eylül`de yeniden faaliyete sokulabildi.

Ayhanlar İnşaat`ın 3.Çağ atlatan projesi Otel inşaatı idi. Malum bu yapı henüz dış etkenlerden etkilenecek düzeye gelmediği için yağmur ve fırtına sadece katlar arasındaki inşaat atıklarını temizleyerek alt sokaktaki evlerin üzerine bıraktı.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı