Aykan’dan gündeme dair yeni sempozyum

Aykan’dan gündeme dair yeni sempozyum

Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, Deprem uzmanları Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Prof. Dr. İbrahim Türkmen ile yeni bir söyleşi için bir araya geliyor.

Olası bir Marmara depremi için niyet tutan vatandaşların gözü kulağı deprem uzmanlarında,  Vatandaş deprem uzmanlarının ne diyeceğine bakarken, konunun uzmanı bölge insanı, Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan bir kez daha kapsamlı bir söyleşi ile Susurluk’ta karşımıza geliyor.

29 Eylül Cuma günü Balıkesir Üniversitesi Öğretim üyesi ve İda Madra Jeoparkı Koordinatör yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Soykan’ın Moderatörlüğünde gerçekleşecek “Depremle yaşamak” konulu söyleşi halka açık olacak.

29 Eylül Cuma saat 14.30 da Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan söyleşinin uzmanları Aysun Aykan, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof Dr. İbrahim Türkmen olacak.

Jeoloğ Aysun Aykan “Balıkesir ilinin deprem tehlike kaynakları ve alınması gereken önlemler” Prof. Dr. Şükrü Ersoy; “Yaşamımızdaki riskler”, Prof. Dr. İbrahim Türkmen ise “Güney Batı Marmara Bölgesinin depremselliği.” Konularında görüş verecekler.



Anahtar Kelimeler: Aykan’ gündeme sempozyum
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı