Ayrılmak isteyen EŞ'e 4 kurşun

Ayrılmak isteyen EŞ

Bandırma, Kadına şiddeti tartışırken yeni bir silahlı saldırı olayında, kocası tarafından ayağından vurulan kadın ameliyata alındı.

Ulusal haber kanalları Bandırma ve Giresun'da meydana gelen kadına şiddet olayları ile gündem belirlerken Bandırma aradan 48 saat geçmeden yeni bir saldırı olayı ile sarsıldı.

Sabah saat 08.30 sularında Günaydın Mahallesi, 1. Okul caddesinde eşi Hasan Balkan ile çalıştığı marketteki mesaisine gelen H. Balkan, çıkan tartışma sonucu ayağına isabet eden 2 kurşun ile yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ayrılmak üzere olduğu eşi ile arasındaki geçimsizlik nedeniyle uzaklaştırma kararı alan H. Balkan (42)  eşinin silaha davranmasından kurtulmak isterken 2 kurşunla ayağından yaralandı. Öfkeli koca Hasan Balkan'ın silahından çıkan 4 kurşundan birisi İnönü caddesinden seyreden halk otobüsüne, bir diğeri ise yaralı H. Balkan'ı hastaneye götürmek için yardımcı olan ekmek servisi aracına isabet etti.

Hasan Balkan ile H. Balkan  10 yıl önce girdikleri dünya evinde mutlu bir beraberlikleri olduğu, bu evlilikten birde kız çocukları dünyaya geldiği öğrenildi.

Eşinin tezgahtar olarak çalıştığı aynı iş yerinde şoför olarak çalışan Hasan Balkan'ın bir suçtan dolayı 5 yıl hüküm giymesi ile başlayan sorunlar, zaman içinde şiddetli geçimsizlik ve evliliği boşanma aşamasına getiren şiddetli geçimsizlik ve alınan uzaklaştırma kararına rağmen, yasal sürece uymayan öfkeli koca'nın bir kez daha konuşarak uzlaşma isteği, kanlı olayın fitilini ateşledi.

Bu sabah Günaydın mahallesi 1. okul sokak numara 29 nolu konut önünde meydana gelen silahlı saldırı olayı ardından ayaklarına isabet eden 2 kurşunla yaralanan H. Balkan (42) Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alınırken, sanık eş Hasan Balkan, polis tarafından yakalanarak sorguya alındı.



Anahtar Kelimeler: Ayrılmak isteyen ' kurşun
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı