Aysan AKP ilçe teşkilatı ile buluştu.

Aysan AKP ilçe teşkilatı ile buluştu.

Parti içi özel toplantıda, Teşkilata Halkın içinde olmaları önerisi geldi.



Özel Haber İktibas edilemez Kemal ŞEKERCİ- ERDEK


Erdek AKP ilçe teşkilatında bir süre önce gerçekleşen olagan genel kurul sonrası onura bir resepsiyon veren Belediye başkanı Hüseyin Aysan yeni yönetim kurulunu tebrik etti, Dilek ve temennileri aldı.

Erdek AKP ilçe teşkilatına yeni seçilen yönetim kurulu ile parti içi özel bir toplantı gerçekleştiren belediye başkanı Hüseyin Aysan, Helin otel`deki yemekten sonra yaptığı konuşmada,  AKP`nin demokratikleşme noktasındaki perfonmansını, tüm teşkilatlar anlamında benimsenmesi gerektiğinin altını çizip bu noktada kalkın, yanında, önünde veya arkasında değil, Teşkilat mensubu olarak Halkın içinde olmaları gerektiğine değindi.

Başkan Metin Canbaz eski başkan Necati Elmas`ında hazır bulunduğu özel toplantıda konuşan Aysan, Gelinen noktada demokratikleşme anlamında önemli aşama kaydedildiğinin altını çizerek, ``Bizlerde teşkilatın bireyi olarak kalkın içersinde onların dert ve sorunlarını dinleyerek yaşamalıyız, Halkın sevincini de, Üzüntüsünü de paylaşmayan siyasetçi profili, Bizimle ayni düşünceyi paylaşması sözkonusu değildir.`` dedi.
Halktan kopuk bir siyasi yapılanmanın yaşamasının mümkün olmadığını söyleyen Aysan AKP nin hızla yükselişinin altında, bu inancın yattığını söyledi.
Belediye başkanı olarak 7/24 mesai yaptığını belirten Aysan teşkilat üyelerinin her birinin kendi adına gözlemci olması halinde sorunların daha kısa sürede çözüme kavuşmasına neden olacağına işaret etti.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı