Aysan``Beach`lar nitelikli turizme ivme kazandırıyor``

Aysan``Beach`lar nitelikli turizme ivme kazandırıyor``

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Beach`ların plajları olumsuz etkilediği görüşüne katılmadı.

Erdek Belediye Başknaı Hüseyin Aysan önceki akşam katıldığı, sanal halk meclisi toplantısında, halkın beach`lardan plajlara giremediği sezenişine aksi fikir savunarak ``Ağaç altı işgalleri başka türlü engelleyemiyoruz, hiç olmazsa böyle standart yükseliyor, Eskide sabahın 07.oo de ağacın altını zapteden amca, elinde domates sepeti, koltuğunun altında karpuz, diğer elinde piknik tüpü akşama kadar güneşle birlikte ağacın altında dönerek menemen pişirip, akşam karpuz kabıklarını bırakıp gidiyordu. Siz böyle bir düşünce ile Erdek`te turizmin nereye gideceğini sanıyorsunuz.`` dedi.

Başkan Aysan konuya ilişkin açıklama yaparken cuğra`nın dışında bu tiplerin Kanava`da, özel mülkiyetin bahçesinde palmiyenin altına oturup kendisini uyaran zabıtaya, hak hukuk sorgusu yaptığını söyledi.

Aysan ``Bazı otel ve motellerin önünde plaj eksikliği var, kumsal yetersiz bu noktada denizimizin girilebilir noktalarını arttırmak amacı ile kumu olmayan bazı yerlere kendimiz Beach yaptık, halka açık herkes kullanabirlir, tabi buralarda standart yükselimi olduğundan o görmek istemediğimiz görüntülerin yaşanmasıda mümkün değil.`` dedi.





  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı