Aysu Baceoğlu, Bandırma`da

Aysu Baceoğlu, Bandırma`da

Ünlü güzellik salonu Essi`yi ziyaret eden Manken Aysu Baçeoğlu Bandırma`da sahneye çıkıyor.


Ünlü Manken-Sanatçı Aysu Baceoğlu Bandırma`da paylaşan: zeki-karadeniz-332

Bandırma`nın karizmatik mekanlarından Bar kat 5 Tuğba Ekici` den sonra şimdide ünlü manken Aysu Baceoğlu`nu sahnesine aldı.

Podyumların aranan mankeni iken, ani bir değişimle sahnelere geçen Aysu Baceoğlu, magazin dünyasında uzun süre aşkları ile adından söz ettirdikten sonra şimdi sahne performansı ile yeniden gündeme geldi.

Yurtiçi, yurtdışı turne ve özel programlarla sahnesinde Türkçe pop`u başarılı bir şekilde yorumlayan Aysu Baceoğlu bugün deniz yolu ile Bandırma`ya geldi.

Beraberinde sahne aldığı dansçıları  Nesrin & Esra Duran ile Bandırma`ya ayak basan genç ve güzel sanatçı ayağının tozu ile doğruca gittiği Essi Güzellik Merkezi`nde Bandırma Manşet`in sorularını yanıtladı.

Genç ve güzel yıldız Aysu Baceoğlu, kendisini Avrupa standartlarındaki Essi Güzellik Merkezi uzmanlarına teslim etti.

Sanatçı daha sonra Essi`yi onurlandırması nedeni ile plaket ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Baceoğlu, kameramıza yaptığı açıklamada ``Benim için mankenlik bitti. Artık yoğun sahne çalışması ve turnelerim var, yakında güzel bir single`m çıkacak.`` dedi.

Ünlü sanatçı Anadolu`nun bir çok kenti gibi Bandırma`da da kendisine gösterilen yoğun ilgiden mutlu olduğunu, özellikle ziyafetler nedeni ile kilo alma korkusu yaşadığını söyledi.

Aysu Baceoğlu bu gece saat 10.oo da, Bar kat 5 te sahne alacak.

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false