Ayvacık kavşağına yeni düzenleme

Ayvacık kavşağına yeni düzenleme

Gönen belediyesi çevre yolu bağlantısı olan Reşadiye - Ayvacık Caddesi, Tütüncü Yolu Kavşağında altyapı yenileme çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın talimatıyla Çevre yolu bağlantısı olan Reşadiye Mahallemiz Ayvacık Caddesi, Tütüncü Yolu Kavşağında altyapı yenileme, trafik düzenleme, yol genişletme ve ışıklandırma çalışmaları ekiplerimiz tarafından tüm hızıyla devam ediyor.

Ekiplerimiz tarafından çalışmaların ilk etabında bölgede yağmur suyu altyapı hattı çalışmaları gerçekleştirildi akabinde ise yol kenarlarındaki eski elektrik direkleri kaldırılarak yeni çevre düzenlemesi ile Trafik ışıkları için gerekli altyapı hazırlıkları ekiplerimiz tarafından yapılarak kavşakta meydana gelebilecek kazaların önüne tamamen geçilmesi planlanıyor.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Palaz “Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimize katma değer sağlayacak halkımızın yaşam konforuna katkı sağlayacak acil önem arz eden çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Daha önce Bandırma girişimiz akabinde Balya Yolu ve Kuva-i Milliye Caddesi çevre düzenlemelerimizden sonra Bandırma, Manyas, Balya çevre yolu bağlantısı olan genellikle ağır taşıtların yoğun kullandığı ve sık sık kazaların meydana geldiği Ayvacık Caddemiz deki bu kavşakta ivedilikle gerekli tüm düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında hem ilçemize güzel bir şehir girişi, hem de can ve mal güvenliği açısından önemli bir yolu çevre düzenlemeleri ile birlikte bu bölgeyi yenilenmiş olarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Ayvacık kavşağına düzenleme
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli