AYVALIK BELEDİYESİ HALKI DİNLEDİ

AYVALIK BELEDİYESİ HALKI DİNLEDİ

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, vatandaşın sorunlarını dinlemek için halk günü düzenledi

AYVALIK- Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, vatandaşın sorunlarını dinlemek için halk günü düzenledi. Halk gününe gelenler vatandaşlardan bazıları kumsala çocuk bezi gömen aileleri şikâyet etti, kimisi oğlunu başkana şikâyet etti. Gençer her Perşembe düzenlediği “Halk günü” ile vatandaşın sorunlarını dinliyor. 

Makam odasında gerçekleştirilen ve herkesin dikkatlice dinlenerek sorunlarına çözüm üretildiği “Halk günü”nde Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, hemen çözülecek konularla ilgili birimlere talimatlar verdi. Zaman alacak ve araştırılması gereken konularla ilgili de yine ilgili müdürlüklere vatandaşların mağdur edilmemesi için yasaların ve imkânların elverdiği ölçüde sorunların halledilmesini söyledi.

Ayvalık`ta yaşayanların kendisine ilettikleri sorunları büyük bir dikkatle dinleyen Gençer, "Biz burada ilçenin sorunlarını bir an önce çözmek ve Ayvalık`ta yaşayanlara daha kaliteli bir kent sunmak için bulunuyoruz. Kimse canını sıkmasın. Bunlar aşılmayacak sorunlar değil. Yasaların ve belediyemizin imkânlarını sonuna kadar sizler için zorlayarak problemleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Bu küçük sorunlarla canınızı sıkmayın, gidin tatil yapın, denize girin, hayatın tadını çıkarın" dedi.

Sorunlarının başkan ve ekibi tarafından dikkatlice dinlenerek çözüm yolları aranmasından dolayı geldikleri Ayvalık Belediyesi’nden mutlu bir şekilde ayrılan vatandaşlar, “Başkanımız sağ olsun sorunlarımızı en ince detayına kadar dinleyip çözüm bulmanın yollarını bizimle birlikte arıyor, buluyor” dediler. 

“Halk Günün” de sorunlarını anlatan vatandaşların ilettikleri konular tek tek not alınıyor. Anında çözümlenecek konular ilgili birimlere yönlendirilerek halledilirken, zaman alacak işlerinde takibi için müracaatçı vatandaşın adı adresi ve telefon numarası alınıyor.

Daha sonra istekte bulunan vatandaşlar tarafından iletilen sorunlarla ilgi kendilerine alakalı birimden dönüş olup olmadığı, soruluyor.

Halk Gününde başkana iletilen konulardan çözümlenenler vatandaşa bildiriliyor, çözümlenemeyenler ise neden çözümlenemediği anlatılıyor.

Halk gününde ortalama 150 kişiyi dinleyen Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, halk günlerini devam ettireceklerini söyledi.

 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu