Ayvalık camgöz`ü yakalandı.

Ayvalık camgöz`ü yakalandı.

Ayvalık'ta Yaşlı ve bayanları hedef alan hırsız tutuklandı





Ayvalık ilçesinde, Armutçuk semt pazarında tek başlarına pazara alışveriş yapmak üzere gelen yaşlı bayanların yanına yardım etme bahanesi ile yaklaşan bir kişinin, bu vatandaşların oturdukları evlerine dek pazar çantalarını taşıdığı, evlerinin önüne geldiğinde ise bayanların boyun kısmında bulunan ziynet eşyalarını alarak kaçtığı şeklindeki ihbar üzerine güvenlik güçleri, Pazar yerini kontrol altına aldılar.

18.03.2012 günü, Armutçuk semt pazarı içinde ekiplerce şüphenilen F.Ç. isimli kişi takibe alınmış, bu kişinin özellikle pazar içinde yalnız alışveriş yapan ve boyun kısmında ziynet eşyası bulunan yaşlı bayanların peşinde dolaştığı belirlendi.
Şüpheli F.Ç.'nin, yaşlı bir bayana yaklaşarak, elindeki pazar poşetlerini aldığı ve evine kadar yardım ettiği, apartmanın giriş kapısında bayanın boynunda bulunan ziynet eşyasını alarak kaçması üzerine ekipler tarafından olay yerinde yakalandı. Şüpheli kişinin üst aramasında bir adet altın zincir bulunarak, mağdur vatandaşa teslim edildi.
Yapılan soruşturmada, daha önceden de benzer 2 ayrı olayın da şüphelisi olduğu tespit edilen F.Ç.'nin ablası tarafından ziynet eşyalarının paraya çevrilerek kardeşine verdiği saptandı.
Şüpheli F.Ç., hakkında düzenlenen soruşturma belgeleri ile birlikte 19.03.2012 günü mevcutlu olarak Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmesinin ardından, adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine teslim edildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli