AYVALIK ZİRVEYE KOŞUYOR

AYVALIK ZİRVEYE KOŞUYOR

BAL temsilcimiz Ayvalıkgücü kardeş takım Balıkesir Belediyespor 3-0 mağlup ederek zirve yolunda iddiasını sürdürdü.





Bölgesel
Amatör Lig 9.Grupta 5.hafta maçları geride kalırken Bozcaadaspor  5 maçından da galibiyetle ayrılarak ligi domine etti. Bu hafta evinde konuk ettiği Büyük Çekmece'yi 2-0 mağlup eden Bozcaadaspor 15 puanla liderliğini sürdürdü.  9.grupta mücadele eden temsilcilerimiz Ayvalıkgücü ve Balıkesir Belediyespor Ayvalık'ta karşı karşıya gelirken ev sahibi takım baskın bir futbolla rakibini 3-0 mağlup ederek zirve yolunda bir engeli aştı. Balıkesir Belediyespor aldığı bu mağlubiyetin ardından üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrılarak ligde 12.sıraya kadar geriledi.


Diğer temsilcimiz Gönen Belediyespor sahasında Bursa ekibi Mudanyaspor'u konuk ederken rakibiyle 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Puanını 6'ya çıkaran Gönen Belediyespor Mudanya beraberliğinin ardından haftayı 7.sırada tamamladı.

Grupta oynanan diğer maçlarda Bursa Merinosspor kendi sahasında konuk ettiği Armutlu Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek 9 puana ulaştı ve haftayı 3.sırada tamamladı. Bir diğer Bursa ekibi Bursa Yenişehir Belediyespor sahasında Bigaspor'a 3-1 mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Yalova temsilcisi Altınova kendi sahasında oynadığı maçta Kestel Belediyespor'u konuk etti. Ligde henüz galibiyeti olmayan Altınova galibiyet hasretini dindiremedi. Küçükçekmecespor İstanbul derbisinde Beykoz 1908 ile karşılaştı. Rakibini 3-1 mağlup eden Küçükçekmece 13 puanla 2.sırada haftayı tamamladı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false