AYVALIKGÜCÜ ZİRVEYİ İSTİYOR

AYVALIKGÜCÜ ZİRVEYİ İSTİYOR

BAL 9.Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Ayvalıkgücü Belediyespor ve Gönen Belediyespor 9.haftada zorlu karşılaşmalar oynayacak




Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Ayvalıkgücü Belediyespor ve Gönen Belediyespor 9.haftada zorlu karşılaşmalar oynayacak. Merkez temsilcimiz Balıkesir Belediyespor ise haftayı maç yapmadan Bay takım olarak geçecek.


Gruptaki en başarılı takımımız Ayvalıkgücü Belediyespor sahasında Bursa temsilcisi Mudanyaspor'u konuk edecek. Zirve yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek isteyen Ayvalıkgücü galip gelerek lider Bozcaadaspor'un puan kaybını bekleyecek.

Diğer temsilcimiz Gönen Belediyespor 9.hafta karşılaşmasında Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor'a konuk olacak. Ligde en fazla berabere kalan 2 takımın mücadelesinde temsilcimiz deplasmandan puanla dönmek istiyor.

Vefaspor kendi sahasında Beykoz 1908 ‘  i konuk  ederken Bigaspor kendi sahasında konuk edeceği Armutlu Belediyespor'u mağlup ederek ligde üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor. Bursa Merinos kendi evinde  Büyükçekmece'yi konuk ederken Bursa derbisinde Yenişehir Belediyespor Kestel Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Lider Bozcaadaspor deplasmanda küçükçekmece'ye konuk olurken maçtan üç puanla ayrılarak liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli