Ayvalık`ta ki toplantıya Ankara`dan uçakla geldiler

Ayvalık`ta ki toplantıya Ankara`dan uçakla geldiler





AKP Ayvalık ilçe teşkilatı Haliç park otel de teşkilat içi eğitim semineri ve ilçe danışma toplantısı düzenlendi.


Ayvalık`ta düzenlenen programa  Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Ankara`dan körfez hava limanına sezonun ilk seferini yapan uçakla geldiler. 

Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu ile
Ali  Aydınlıoğlu, il Başkanı Mahmut Poyrazlı, Kadın kolları Başkanı Mutlu Aydemir, Gençlik kolları Başkanı Zafer Dagarcıklıoğlu, Ayvalık ilçe Başkanı Melih Çakırcalı, Ayvalık Kadın kolları Başkanı Sema Özcan,ve çok sayıda Parti yöneticileri ve Partililer  katıldı.

Haliç park otelin Konferans salonun da yapılan eğitim seminerine Milletvekili Edip Uğur, civar illerin ve dogu illerin  Ak Parti Kadın kolları Başkanlarının katılımıyla başladı.
Uzman ve  Proföser Doktorların  verdigi eğitim de  Kanserle savaş ve Kanserle  mücadele konulu iki bölüm den oluşan Eğitim seminerine katılan partililer aynı zaman da moral depolayıp motivasyonlarını da yükseltiler.
Programın ikinci günün de ise Ayvalık Ak Parti İlçe Teşkilatının Danışma Meclisi toplantısı gerçekleşti. Toplantı da Ayvalık`ın dünü, bugünü ve yarını konuşuldu.
Çok sayıda partililerin katılımıyla gerçekleşen toplantı da Milletvekili Tülay Babuşcu konuşmaların AK Parti, farklılıklarını zenginlik olarak gören, demokrasiyi içine sindiren, toprağıyla, değerleriyle barışık bir parti olduğunu söyledi.
Babuşçu ``AK Parti, kardeşliğimizin, birliğimizin, barış içinde bir aradayaşamanın en büyük teminatıdır.Şüphesiz ki; Bizler çok çileli yollardan geldik,
Bugün de yolumuza yine aynı şekilde engel koymaya gayret edenler, türlü engeller çıkarmaya çalışsa da inşallah biz bu yolları hep birlikte bir gül bahçesine çevirmeye, milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Öfkeyle değil, ortak akılla, bilimle, sevgiyle, dayanışmayla,milletimizin ve ülkemizin yolunu açacağız. Bugüne kadar attığımız adımların hepsi bu istikamettedir, bu adımlarla cumhuriyetimiz daha yükselmiştir, bu adımlarlaTürkiye`nin uluslararası itibarı, saygınlığı en yüksek noktaya ulaşmıştır.`` dedi.
Babuşçu``Ayvalık`a gelince Ayvalık bölgemizin yükselen yıldızıdır. Tarihiyle, Dogasıyla, Deniziyle, Kumu ve Güneşiyle adeta şehrimizin İncisidir. Son dönemler de yapılan yatırımlarla körfez bölgemizi turizm cenneti haline getirme çalışmalarımız sürmektedir. Körfez havaalanımız artık uluslar arası standarttadır ve sahil şertimiz olduğu gibi duble yol olup Balıkesir körfez yolunun  bir bölümülü tamamlanmıştır.`` dedi
Diger bölümünün ise bitmek üzere olduğu belirten Babuşcu Yatırımların hep bu yönde olduğununa işaret etti.
Program sonunda Ankaradan gelen heyet ve misafirler havaalanın dan uğurladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı