Ayyıldız mahallesi ışıldadı

Ayyıldız mahallesi ışıldadı

Yol olumsuzlukların önü geçmek amacıyla başlatılan asfaltlama çalışmaları Ayyıldız Tepe Caddesi ve Erdek Caddesinde tamamlandı.






MİRZA,  AYYILDIZ MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler kentimizin dört bir yanında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kentimizin altyapı ve üstyapı açısından ihtiyaç duyulan noktalarına öncelik verilerek sürdürülen çalışmalar kapsamında ekiplerimiz son olarak Ayyıldız Mahallesinde asfaltlama ve aynı bölgede yer alan TIR Parkında zemin düzleme çalışmalarını yerine getiriyor.

Ağır tonajlı araçların neden olduğu yol hasarlarının yarattığı olumsuzlukların önü geçmek amacıyla başlatılan asfaltlama çalışmaları Ayyıldız Tepe Caddesi ve Erdek Caddesinde tamamlandı.

Bununla birlikte yapımının tamamlanmasıyla bölgenin trafik yükünü oldukça rahatlatacak olan TIR Parkı zemin düzeleme çalışmalarında son aşamaya gelinirken, bu çalışmaların ardından asfaltlama çalışmalarına geçilecek ve TIR'ların hizmetine sunulacak.

Bandırma'nın dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Öte yandan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Belediye ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledi ve açıklamalarda bulundu. Mirza yaymış olduğu açıklamada Belediye ekiplerinin Bandırma'nın dört bir tarafında bir şantiye gibi çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Yaz sezonumuzda asfalt ve parke çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu çalışmalar en son Ordu Caddesinde kanal çalışmasının tamamlanan kısımlarında ve İDO önünde devam ediyor. Bununla birlikte Aşağı İstasyon Mevkiinin de bütün yolların ve kaldırımları yenilendi. Ayrıca Pazartesi Pazarının kurulduğu Meydan Sokakta çalışmalar tamamlanma aşamasında. Buradaki çalışmalarımızı uzun tutarak yer altında bulunan kanalları, su hatlarını ve menfezleri yenilenmiş oldu. Bu bölgemiz çok güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Bunun dışında 600 Evler Mahallemizin alt bölümünde yer alan giriş anayolunda çökmeler vardı. Bu nedenle bizde o yolu sökerek yeniden yapıyoruz. Yine 600 Evler Mahallesine bağlı Konak Tur Güven Evler Mevkiinde de parke ve yol yapım çalışmalarımız devam ediyor.”

Ayyıldız Mahallesinde yollar yenileniyor, TIR Parkı tamamlanıyor.

Görüyorsunuz Bandırmamızın dört bir tarafında bir şantiye gibi çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde Ayyıldız Mahallesindeyiz ve burada da çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz.  Bu mahallemizde yer alan TIR Parkında ekiplerimiz zemin düzleme çalışmalarını yerine getiriyor. Daha sonraki aşamada asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayıp TIR'larımızı bu parkımıza alacağız. Ayyıldız Mahallemizi de bu sayede Tır Parkı olmaktan kurtaracağız.

Bu çalışmaların yanı sıra burada bozulmuş olan yoları özellikle çöplüğe giden yol olan Ayyıldız Tepe Caddesini de ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını yaparak yeni hale getirdi. Ayrıca bu mahallemizde yeni açılan yollarımız var o yollarında asfaltlama çalışmalarını ekiplerimiz en kısa sürede tamamlayacak. Kısacası Bandırma Belediyesi, kentimizin her bir noktasında çalışmalarına devam ediyor.”





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli