Ayyıldıztepe, Şehitler abidesi 100. yıla planlanıyor

Ayyıldıztepe, Şehitler abidesi 100. yıla planlanıyor

Milletvekili Yavuz Subaşı ile Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz Ayyıldıztepe şehitler abidesinde incelemede bulundu.

Yarım kalan Ayyıldıztepe şehitler abidesi çevresinde bulunan kurtuluş mücadelemizin son kahramanları, Son Mehmetler'in izlerini süren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Gazi Ecevit Karakoyun projenin Kurtuluş mücadelesinin 100. yılına yetişmesi adına verdiği çaba bugün bir adım daha ileriye taşındı.

Bandırma'da düzenlenen arıtma projesi tanıtım toplantısına katılan Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı şehitler adidesine çıkartan Türkiye Harp Malulü  Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Subesi Başkanı Gazi Ecevit Karakoyun, yarım kalan anıt projesinin tamamlanması noktasında Bandırma ve Büyükşehir belediyelerinin ortak desteğini istedi.

Türkiye Harp Malulü  Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Subesi Başkanı Gazi Ecevit Karakoyun; 

"Kurtuluşumuzun 100 ncü yılı.  49 yıllık şehitlerimiz adına yapılan Anıtın tamamlanması için bu gün  daha büyük umut daha büyük bir heyacanla Anıtımızı ziyaret ettik. Balıkesir Milletvekilimiz Yavuz Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel,  ile birlikte Sonkurşun Anıt projesini değerlendirdik.

Son Kurşun Anıtında Incelemelerde bulunduk. Bandırma Belediyemiz ve Büyükşehir belediyemizle böylesi tarihi bir projede aynı ortak görüş ve aynı heyacanı taşımaları gurur verici. Umutluyuz.. 99 yıl sonra şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkan herkese Sonkurşun Platformu adına yürekten teşekkür ediyorum." dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı