Az kalsın doğum tarihleri ayni olacaktı.

Az kalsın doğum tarihleri ayni olacaktı.

iki kız kardeş 48 saat ara ile çocuk sahibi oldu.

_____________Enver DOLGUN / EDREMİT

Edremit`te yaşayan Zübeyde Gökgöz ile kız kardeşi Fatma Aktay iki gün ara ile ayni hastanede çocuk sahibi oldu. Bu tesadüfe kız kardeşlerde, eşleri de şaşkınlıkla karşıladı.

Edremit`te yaşayan ablası Zübeyde Gökgöz ile kız kardeşi Fatma Aktay iki gün ara ile ayni hastanede çocuk sahibi olurken, bu tesadüf doğuma hastane personeli kadar, kız kardeşlerde, eşleri de şaşkınlıkla karşıladı.

Özel Edremit Hastanesine doğum için yatan Fatma Aktay`ın bir erkek çocuğu dünyaya gelirken, ablası Zübeyde Gökgöz`de bir gün sonra doğun sancıları başlayınca ayni hastanenin doğum kliniğinde, doğum için buluştular.

Kız kardeşinin doğumundan 2 gün sonra ablası da erkek çocuğu dünyaya getirdi. Gazeteci Şevket Aktay`ın eşi Fatma Aktay`ın dünyaya gelen erkek çocuğuna Yusuf Bera ismini verirken, bacanağı İsmet Gökgöz`ün eşi Zübeyde Gökgöz`de bebeğine de Emre ismi verildi. 2 gün ara ile ayni hastanede dünyaya gözlerini açan Yusuf Bera Aktay ile Emre Gökgöz`ün nüfus kâğıtları ise ayni anda çıkartıldığı açıklandı. Özel Edremit Hastanesinde bu tesadüfün şaşkınlık yarattığını açıklayan Gazeteci Şevket Aktay, "Ben 30 Ocak 2011 Pazartesi günü 2 erkek ve bir kız çocuğu sahibi olmanın mutluluğunu yaşarken, bacanağımda 1 Şubat 2012 Çarşamba günü Emre`sine kavuştu. Allah anneli, babalı büyütsün, sağlık içerisinde büyüsünler ve vatanımıza milletimize faydalı birer kişi olsunlar" dileklerinde bulundu.



İsmet gokogz
1.02.2024 01:19:13
Ben Emre Gokgozun Babası İsmet Gökgöz oğlumuz en iyi çocuktur edepli güzel yüzlü mükemmel herkesten iyidir hayırlı cumalar bugün oglumunda doğuş günü

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı