Azılı hırsızlar karga tulumba kodese

Azılı hırsızlar karga tulumba kodese

Birçok kentte hırsızlık yapan sabıkalı çete Bandırma da kıskıvrak yakalandı.





Sunullah mahallesinde bir binada soygun yaparken ele geçirilen M.K (19) F.E ve H.D (18)  karşılarında polis'i görünce kaçmaya teşebbüs etmeleri sonuçsuz kaldı.

Bandırma asayiş büro ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu ele geçirilen üç camgöz kıskıvrak yakalanırken kendilerini bir sokak ötede bekleyen 77 plakalı erkete O.T (21) de polisin gözünden kaçmadı.

77 plakalı otomobilin direksiyonunda hırsızlık yapan arkadaşlarını bekleyen O.T polisi görünce kaçmaya çalışması 17 Eylül mahallesi Tamirciler sokak ta son buldu.

Ekipler kaçmaya teşebbüs eden Hırsızlık şebekesinin erkete elemanı O.T yi de ele geçirmeleri üzerine yapılan sorgu ve soruşturma sonucu zanlıların aynı gün içerisinde Sunullah Mahallesindeki bir ikametten hırsızlık yaptıkları, İstanbul-Kartal ilçesindeki bir ikametten 1 adet Lap Top bilgisayar, Yalova'daki bir ikametten 1 adet altın yüzük, 1 adet Armani marka saat, 1 adet altın kolye ucu ve 1 adet Lap Top bilgisayar çaldıkları tespit edildi.

Çalıntı olduğu tespit edilen eşyalara el konulurken Yapılan sorgulamalarında H.D'nin (4), F.E'nin (49), M.K'nin (15), O.T'ün ise (16) ayrı suç kayıtlarının olduğu görüldü.

Hırsızlık olaylarının failleri haklarında tanzim edilen evrak ile birlikte çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine kondu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli