Azmin zaferi

Azmin zaferi

Geçirdiği iş kazası sonrası 29 Yıldır yatağa mahkum olan Adnan Demirci, Döner ocağı üreterek geçimini sağlıyor

Örnek olacak bu haber Burhaniye, Ören'den geldi. asıl mesleği alimünyum doğrama olan Adnan Demirci (64) 29 yıl önce geçirdiği iş kazası sonrası yatağa mahkum oldu. Yaşadığı trajediye rağmen mücadelesinden ödün vermeyen Demirci, yatağını atölye ye çevirerek üretmeye başladığı ÇAĞ DÖNER ocağı imalatı ile hem geçimini temin etti. Hemde üretime katkı sağladı. Yatağa mahkum engelli Adnan Demirci'nin kendine olan özgüveni, tamamiyle el emeği olan ÇAĞ DÖNER ocaklarının piyasada ihtiyaca cevap verebilen nadir imalatlardan olması, talep sahipleri tarafından ilgi gördü.

05074536182 GSM telefonu ile sipariş olan Adnan Demirci, 29 yıldır yatağa mahkum olmasının takdiri ilahi olduğunu, ancak azmiyle ürettiği ocakların kendisini yaşama bağlamakla kalmayıp, zaman ve zemini en iyi şekilde değerlendirmesini sağladığını açıkladı.

Sipariş ile Adnan Demirci'ye ÇAĞ DÖNER ocağı siparişi veren dönerci esnafları ise, ulvi bir davranışa katkıda bulunarak yatağa bağlı bir kişinin yaşam umutlarını tazelemenin yanı sıra, son derece kullanışlı ve ekonomik olan ocakların kendileri için avantaj sağladığı belirtiliyor.

ÇAĞ DÖNER OCAĞI SİPARİŞİ İÇİN ADNAN DEMİRCİ 0 507 453 61 82



Anahtar Kelimeler: Azmin zaferi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli