Azrail Onu Bayram Yolunda Yakaladı

Azrail Onu Bayram Yolunda Yakaladı

Susurluk GSK kurucu başkanı Özcan Gül, Bayram izni için memleketi Elâzığ´a giderken trafik kazasında hayatını kaybetti.

Susurluk ve spor dünyasını yasa boğan trafik kazası Malatya´da meydana geldi.

Evli ve 2 çocuk babası Özcan Gül (45) Ramazan bayramı nedeni ile 9 günlük iznini kullanmak üzere memleketi Elâzığ´a giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Özcan Gül´ün Malatya´daki hayatını kaybettiği trafik kazasında yanında bulunan kızı ve yeğeninin de yaralandığı ancak, durumlarının hayati tehlike arz etmediği öğrenildi.

/resimler/2019-6/2/1818241987497.jpg

ÖZCAN GÜL KİMDİR?

Susurluk´da Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yaptığı süre içinde toplumsal dayanışmaya farkındalık yaratmak amacı ile bilgisi ve mesleğini öne koyarak ?Susurluk Gençlik Spor Kulübü? kurarak spor hayatına kazandırdı.

Isparta Üniversitesi mezunu Özcan Gül, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ?de Sosyal Bilimler Enstitüsü /Sosyal Politika Yüksek Lisans yaptı.

Başarısındaki performansı çabuk keşfedilen Özcan Gül Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Ankara´da Bakanlık bünyesine atanarak ?Büyük Aile Federasyonu ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulüpleri kurucu Genel Başkanlığı´na getirildi.

Özcan Gül (45) Bu sabah Ankara´dan Elazığ´a giderken Malatya´da trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Özcan Gül´ün beklenmedik acı haberi görev yaptığı Bakanlık ve Susurluk´un yanı sıra memleketi Elazığ´da üzüntü ile karşılandı.

/resimler/2019-6/2/1819070113343.jpg



Anahtar Kelimeler: Azrail Bayram Yolunda Yakaladı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli