Azrail´e yenildi

Azrail´e yenildi

Bıçaklı saldırı mağduru Ergin Tek hayatını kaybetti.

 

Bandırma´da Pazar günü akşam saatlerinde gittiği çay ocağında bıçaklı saldırıya uğrayarak 3´ü göğsünden 2 si kalçadan olmak üzere aldığı 5 bıçak darbesi ile kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınarak ameliyat edilen Ergin Tek(36) 48 saatlik yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

Balıkesir merkeze bağlı Deliklitaş Mahallesi (köy) nüfusuna kayıtlı Ergin Tek´in Aksakal Mahallesinde Traktör tamirciliği yaptığı öğrenildi.

Bilindiği üzere Ergin Tek, Pazar günü akşamı Bandırma Günaydın Mahallesi Pazar caddesi Numara 56 da bulunan Nurcan Çay ocağında daha önceden arkadaş olduğu Necdet Işık ile üvey oğlu Fatih Çınar´ın bırak darbeleri ile yaralanmış, kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Cinayet zanlısı Necdet Işık ile üvey oğlu Fatih Çınar olayın ardından yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine konmuşlardı.

Akşam vefat eden Ergin Tek ise bugün kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa Adli Tıp kurumuna gönderilirken, olaya dolaylı olarak adı karışan Nuran Işık´de polis tarafından tekrar sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

/resimler/2015-12/4/0919447445737.jpg



Anahtar Kelimeler: Azrail yenildi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli