Baba öldü,Çocuklar yaşam mücadelesinde

Baba öldü,Çocuklar yaşam mücadelesinde

Manyas Koçlar köyünde yaşanan aile faciasında akşam yemeği incelemeye alındı.







Haber     Hakan ÇAPAR


Manyas`ta Yemekten Zehirlenen Baba Öldü, 3 Çocuğu Yoğun Bakımda

Manyas Koçoğlu Köyü`nde yedikleri akşam yemeğinden sonra fenalaşan Çelik  ailesi bölge hastanelerinde yoğun bakıma alındı.

Manyas`a bağlı Koçoğlu Köyü`nde yedikleri akşam yemeğinden sonra fenalaşan Çelik  ailesin 5 ferdi hastaneye kaldırıldı.
Besin zehirlenmesi teşhisi koyulan baba Ziya Çelik (54) kurtarılamazken 3 çocuğunun tedavileri kaldırıldıkları Bursa-Balıkesir ve Bandırma hastanelerinde sürdürülüyor.

Olay akşam saat 19.30 sıralarında ilçeye Manyas`a 23 kilometre uzaklıktaki orman köyü olan Koçoğlu Köyü`nde meydana geldi.
Eşi kırda olan Ziya Çelik, 3 çocuğu ile bidrlikte akşam yemeğinde mercimek çorbası ve makarna yedi. Yemekten bir süre sonra fenalaşan ve komşuları tarafından yarı baygın vaziyette bulunan baba ile 3 kardeş Manyas Devlet Hastanesi`ne getirildi.
Gıda zehirlenmesi tanısı ile tedavi altına alınan Çelik  ailesinden baba Ziya Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, çocukları Elif Çelik  (15) ve Emine Çelik (18) Bandırma Devlet Hastanesi`nde, durumu ağır olan İbrahim Çelik (13)ise Balıkesir  Devlet Hastanesi`ne sevk edildi.

Sağlık Grup Başkanlığı ve İlçe Gıda-Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nce ailenin yedikleri yemek ve ekmeklerden numune alındı.
Ziya Çelik`in cesedi Manyas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Zehirlenme olayı ile ilgili Manyas Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı