Bağfaş`ta iş güvenliği zafiyeti mi?

Bağfaş`ta iş güvenliği zafiyeti mi?

Bağfaş`ta elektrik çarpan tekniker yoğun bakımda...

 

Kurulduğu günden beri çevre olumsuzluğu ile gündemdeki yerini koruyan Bağfaş, son yıllarda meydana gelen iş kazaları ile de adını duyurdu.

Bağfaş`ta bir biri ardına meydana gelen iş kazalarında bir çok çalışanı yaşamını kaybederken, bir çok çalışanı da engelli konumuna dönüşüyor.

Bağfaş`ta dün meydana gelen yeni bir iş kazasında ise Gerçek Sarıoğlu(33) isimli Metal+Kaynakçı teknikeri ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Bağfaş`ta 9 yıldır DAP/NPK Ünitesinden çalışan evli ve bir kız çocuğu babası Gerçek Sarıoğlu(33)`ün ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde tedaviye tepki vermesi, genç teknikerin yaşama tutunması anlamına bağlanarak, kendisinin çocuklarına bağışlandığı yorumu yapıldı.

Aslen Erdek İlçesi Şahinburgaz mahallesi eşrafından olup Bandırma ikamet eden Gerçek Sarıoğlu, geçirdiği iş kazası sonucu kaldırıldığı Bandırma devlet Hastanesinde yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Petrol İş sendikası Başkanı İsmail Kayan, Gerçek Sarıoğlu`nun iş kazası geçirmesi ardından sürekli doktorları ile temas halinde bulunduklarını, yaşamsal müdahaleye tepki vermesinin kendisi, ailesi ve arkadaşları adına sevindirici bir gelişme olarak gösterdi.

Başkan Kayan, iş yerinde, iş güvencesi zafiyeti olup olmadığı noktasında ise bunun hukuki sorumluluk noktasında soruşturulacağını, sonuçtan kendilerinin de hukuki soruşturmanın tamamlanmasından sonra bilgi sahibi olacağını söyledi.

Bağfaş`ta geçirdiği iş kazası sonucu kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde yoğun bakıma alınan Gerçek Sarıoğlu`nun bugün yoğun bakımdan çıkarak tedavisinin devamı noktasında normal odaya alınması bekleniyor.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli