Bağımsız aday iddialı

Bağımsız aday iddialı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bağımsız başkan adayı Şuayyip Çetin, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin (BGC) konuğu oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bağımsız başkan adayı Şuayyip Çetin, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin (BGC) konuğu oldu.

Çetin, Emek Partisi Balıkesir İl Başkanı Cemil Tosunoğlu, Emek Partisi Bandırma İlçe Başkanı Recep Gökdeniz, Emek Partisi Edremit İlçe Başkanı Salim Yalçın ve Emek Partisi üyesi Ahmet Demirel ile birlikte gelen Şen, göreve seçildiği takdirde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şen, rantçı değil, demokratik halkçı belediyecilik için aday olduğunu belirterek, şunları söyledi:

?Çok ilginçtir, köylerde, bu iktidardan memnun olan bir tek kişi çıkmıyor. Biz, köy gezilerinde halkın sorunlarını değil, çözüm önerilerini konuşuyoruz. Bu kent bizim. Göreve seçilirsem, bu kenti birlikte yöneteceğiz.?

Şuayyip Çetin, 1958 yılında, Susurluk´ta doğdu. Yüksek okulu burada okudu. Şeker fabrikası işçiliği ve market işletmeciliği yaptı. Emekli olduktan sonra başladığı meyve üreticiliğini sürdürüyor. Emek Partisi il ve ilçe yöneticiliği görevlerini yürüttü. Emek Partisi´nin seçimlere katılması Yüksek Seçim Kurulu tarafından engellenince bağımsız olarak belediye başkan adayı oldu.

/resimler/2019-3/8/1552327622571.jpg



Anahtar Kelimeler: Bağımsız aday iddialı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli