Bahar ile birlikte çevre çalışmalarına hız verildi.

Bahar ile birlikte çevre çalışmalarına hız verildi.

MİRZA: CİN ÇUKURUNDAKİ ÇALIŞMALARIMIZA VATANDAŞLARIMIZDAN TEŞEKKÜR ALMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”




Belediye
Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Belediye ekiplerinin kent genelinde yerine getirdiği çalışmaları inceledi.


Mirza, incelemeler kapsamında yaptığı açıklamada vatandaşlarımızdan gelen övgülerin kendilerini motive ettiğini belirterek, kendilerine verdikleri destekten dolayı onlara çok teşekkür ettiğini söyledi.


Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesine bağlı ekiplerin kentimizin farklı birçok noktasında yerine getirdiği çalışmalara incelemelerde bulundu. Mirza, ilk olarak Bandırma Belediyesi Toptancı Halini ziyaret ederek burada oluşturulan yeni depolama alanlarını ve park alanlarını inceledi. Mirza, buranın ardından yeni düzenlemelerin yapıldığı bulvarlara sahil bandında devam eden ağaçlandırma çalışmalarını yerinde takip etti.  Mirza son olarak Cin Çukurunda devam eden çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi ve fikir alış-verişinde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Mirza şunları söyledi:


Toptancı Halimizi restore ederek birçok çalışmayı tamamladık

Bugün belediye ekiplerimizin yerine getirdiği çalışmaları ilgili daire müdürü arkadaşlarımızla yerinde inceledik. İlk olarak Toptancı Halimizin faaliyet gösterdiği binamızda incelemeler gerçekleştirdik. Biliyorsunuz uzun yıllar hiçbir bakım ve onarım çalışmasının yapılmadığı bu yapımız zamanla eskidi ve çok atıl bir hale geldi. Ancak biz göreve geldiğimizden bu yana Hal Binamızı yeniden restore ederek bakım ve onarımını yerine getirdik. Boyama, çevre düzenlemesi, çerçevelerinin değiştirilmesi ve yeni depolama alanı oluşturulması gibi birçok çalışmayı tamamladık.  Kısacası eski hali ile yeni hali arasında çok büyük bir fark yarattık.

Bulvardaki yeni düzenlemelerle hem trafik akışını daha da rahatlatmak hem de meydana gelen kazaların da önüne geçmeyi hedefliyoruz. 



Bunun dışında kent içinde trafik ve bulvar düzenleme çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Bu çalışmalarımızla yaklaşık 13 adet kavşağımızı yeniden düzenleyeceğiz. Şu anda Atatürk Caddesinde yürürlüğe giren 1 nolu imar yolunun kesiştiği noktada trafiği rahatlatmak amacıyla bir bulvar çalışması yerine getirdik. Yine Atatürk Bulvarı ve Hamit Kaplan Caddesi'nin kesiştiği noktada da yol genişletme ve araçlara daha rahat bir dönüş imkanı sağlayacağı bir düzenlemeyi yerine getiriyoruz. Buna ilave olarak Hamit Kaplan Caddesi Ticaret Lisesi önünde yer alan ve en çok kazanın da yaşandığı o kavşakta da yeni bir düzenleme yapıyoruz. Bu çalışmalarla kentimizdeki benzer bulvarlarda düzenleme çalışmalarımızla hem trafik akışını daha da rahatlatmak hem de meydana gelen kazaların da önüne geçmeyi hedefliyoruz.



Sahil Bandında binlerce Çınar Ağacı toprakla buluştu.


Ayrıca Park-Bahçe çalışmalarımızda sahil bandında tüm hızıyla sürüyor.  Şu anda ekiplerimiz sahil bandında ağaçlandırma çalışmalarını yerine getiriyor ve o bölgede binlerce büyük, yetişmiş çınar ağacını toprakla buluşturduk. Umuyorum ki vatandaşlarımızın ilgisi ve korumasıyla sahil bandımız o ağaçlarımızla güzel bir görünüm kazanmış olacak. Bunun yanında önümüzdeki süreçte sahil bandımızda çim ekimini başlatıyoruz. Aynı şekilde kent girişinde orta refüjde damla sulama sistemlerinde son çalışmaları yaptık ve çimleme çalışmalarımızı başlatıyoruz.



Cin Çukurundaki çalışmalarımıza vatandaşlarımızdan teşekkür
almaktan mutluluk duyuyoruz.


Bu çalışmalarımızla birlikte ekiplerimiz cin çukurunda çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor.  Bu alandaki düzenlemeleri ekiplerimiz yerine getiriyor. Şu anda planda yer alan çevre düzenleme çalışmalarımızı, yaya kaldırımlarını ve yolları tamamlıyoruz. Özellikle şunu da belirtmek istiyorum, bu bölgede yerine getirdiğimiz çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızdan aldığımız övgüde ayrıca bizleri mutlu ediyor, motive kaynağımız oluyor. Bizlere verdikleri destekten dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Amacımız kısa vadede burada yapılacak çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Bizler seçildiğimiz günden bu yana her türlü imkansızlıklar içinde Bandırma halkına son kurşuna kadar hizmet ediyoruz. Hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecek.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli