Bahçeli: Bu Topraklar Yanlışın ve Yıkımın İçinde Olmadı

Bahçeli: Bu Topraklar Yanlışın ve Yıkımın İçinde Olmadı

Devlet Bahçeli Balıkesir`de, "Bu şehrimiz, Karesi Beyliği`nden Cumhuriyet`e kadar hiçbir zaman yanlışın ve yıkımın içinde olmamıştır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir`de yaptığı konuşmada, "Bu şehrimiz, Karesi Beyliği`nden Cumhuriyet`e kadar hiçbir zaman yanlışın ve yıkımın içinde olmamıştır" dedi.

"PARTİMİZE OLAN GÜVEN KARŞILIKSIZ ÇIKMAMIŞTIR"

 Bahçeli, Balıkesir`de katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Kurtdereli Kapalı Spor Salonunda yaptığı konuşmada şöyle konuştu: "Balıkesir`i her ziyaretimde daha gelişmiş, güzelleşmiş ve daha bayındır hale gelmiş olmasını sevinç içinde izliyor ve görüyorum. Belediyemizin vaatlerini bir bir yerine getirmesini takdir ediyor, Balıkesir adına çok önemli bir kazanç olarak değerlendiriyorum. Belediye Başkanı İsmail Ok beyi tebrik ediyorum. Aynı zamanda tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. MHP`ye yıllardır inanan, itimat eden, oy ve destek veren tüm Balıkesirli vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Allah`a şükür partimize olan güven karşılıksız çıkmamıştır. Balıkesir ihya olup itibar kazandıkça bizim gönül huzurumuz artmıştır. Ancak yapacaklarımız bitmedi, işimiz sonlanmadı, heyecanımız tükenmedi, enerjimiz azalmamıştır."

 "SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM"

 Balıkesir`in daha iyiye ulaşması için birçok hedefleri olduğunu anlatan Bahçeli, şunları söyledi: "Herkesi sahiplenene, herkesin meselelerine uzanan bir belediyecilik anlayışıyla her kişiye ulaşacağız. 30 Mart 2014 tarihinde 2009`un bir adım ilerisine geçilecek, dürüst belediyecilik anlayışı türlü engellemelere rağmen yoluna devam edecektir. Sizden çok şey bekliyor hepinizle iftihar ediyorum. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine 121 gün kaldı. Bu seçimler Türkiye açısından hayati önemli. Geleceğimizi şekillendirecektir."

 "BALIKESİR HİÇBİR ZAMAN YANLIŞIN YIKIMIN İÇİNDE OLMADI"

 Mahalli idareler seçimlerinde yalnızca belediye başkanları, meclis üyelerinin seçilmeyeceğini anlatan Bahçeli, şunları söyledi: "Türk Milletinin varlığı ve birliği oylanacaktır. Türkçe oylanacaktır. Vatanımızın ve bayrağımızın tekliği oylanacaktır. Milli varlığımız, milli kimliğimiz ve milli haklarımız oylanacak. Hükümetin tamamen iflas etmiş iç ve dış politikası oylanacak. ya yurdum diyeceğiz ya yutulmaya razı olacağız; ya ülkem diyeceğiz ya topraklarımızın üleşilmesine razı olacağız. ya Türkiye ve Türk milleti diyeceğiz ya da tükenmeye, dağılmaya ve parçalanmaya katlanacağız. Sandık başına gittiğinizde yapacağınız tercihlerle Balıkesir`in kaderini tayin edeceksiniz. Milletin adını küllemeye ve körüklemeye çalışanlara cevap vereceksiniz. Safınızı ve tarafınızı ispatlayacaksınız. Yoksulluğa, yolsuzluğa karşı tavrınızı belirginleştirmiş olacaksınız. Balıkesir bağımsızlığın, onurun ve hidayetin yolunda yürüyecektir. Bu şehrimiz Karesi Beyliği`nden Cumhuriyete kadar hiçbir zaman yanlışın ve yıkımın içinde olmamıştır."

 "BAŞBAKAN ZİHNİYETİ TÜRK MİLLETİNİ İNKAR EDİYOR"

 Bahçeli, "Türk milletini inkar eden Başbakan ve zihniyetidir. Türklüğü yok sayan ve hatta daha ileri giderek Türk diye bir şey yok deme ahlaksızlığını ve rezilliğini diline dolayan da Başbakan ve zihniyetidir. Ancak hiç kimse Türk yoktur diyemez ve diyemeyecektir. Diyen de belasını mutlaka bulacak, yediği içtiği boğazına düğümlenecek, hak ettiği cevabı en yakın zamanda Türk milletinden alacaktır." dedi.

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı