Bahçeli geliyor

Bahçeli geliyor

MHP lideri Bahçeli, 16 yıl aradan sonra Bandırma`ya geliyor.

Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli , 1 Aralık`ta Bandırma`ya geliyor.

MHP Genel Başkanı Bahçeli`nin 30 Kasım`da gerçekleştireceği Balıkesir ziyareti sonrası aynı gece Balıkesir`de kalacağını belirten MHP Bandırma ilçe Başkanı Karani Erkul  1. Aralık pazar günü`de Genel Başkan Devlet Bahçeli`nin Bandırma ziyaretinin programa dahil edildiğini müjdeledi.

Erkul; Partimiz açısından bir ilk gerçekleşiyor ve 16 yıllık hasret bitiyor partimizin Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli Bandırma`ya geliyor. `` dedi.

 MHP İlçe Başkanı Karani Erkul, Partisi ve Bandırma açısından önemli olan bu ziyaretin hava muhalefetine göre şekilleneceğini, söz konusu tarihlerde Meteorolojinin yağmur ve Kar gösterdiğini böyle bir durum olursa  Genel Başkan Devlet Bahçeliyi bir salon toplantısı ile ağırlamak düşüncesinde olduklarını söyledi.

BAŞKAN ADAYIMIZ HERKESİN TASVİP EDECEĞİ BİR İSİM

MHP İlçe Başkanı Karani Erkul gazetecilerin parti`nin belediye Başkan Adayı konusundaki sorusuna ise, bunun genel başkan Devlet bahçeli tarafından açıklanacağını, ancak söz konusu ismin 25 yıldır Bandırma`da yaşayan herkes kadar Bandırmalı sayılan ve sevilen bir kimlik olduğunu söyledi.

LAN ÜSLUP, ŞIK BİR YAKLAŞIM DEĞİL

MHP İlçe Başkanı Karani Erkul Genel Başkan Devlet Bahçeli`nin Bandırma  programı ile ilgili açıklama toplantısında, gazetecilerin yaşadığı problemlere yönelik açıklamada bulundu.

Erkul, özellikle bir siyasi kimliğin gazeteciye ``Lan`` diye hitap etmesinin hiç uygun bir yaklaşım olmadığını, Gazetecinin hür ve bağımsız çalışmasını engelleyici davranışlardan kaçınılması önerisinde bulunarak, bu ve bunun gibi davranışların siyasi kimlikle bağdaşmayan çirkin davranışlar olduğunu söyledi.

Erkul, Gazeteci toplumsal görev yapıyor, çağırdık geldiniz sağ olun, burada kendi doğrularımızı dikta etmek gibi bir lüksümüz olamaz, biz çalışmalarımızı anlatırız, gazetesi bunu topluma yayar, yorum ve müdahale etmemiz söz konusu olmaz.`` dedi.

Etimaden Tesislerinden istifade etmeyiz

MHP ilçe Başkanı Karani Erkul son günlerde kent gündemine damgasını vuran olay ve gelişmeler içinde yer bulan Etimaden işletmeleri sosyal tesislerinin, iktidar partisi tarafından arka bahçe olarak kullanılmasının etik olmadığını vurgulayarak, bunu yorumlayan basın`a tepki göstermek ise bir vekilin görevi olmadığı söyledi.

Erkul, Etimaden müdürü Recep Şekerci söz konusu gelişmeler noktasında gerekli açıklamayı yapmaya muhtedir dir, bir avukata ihtiyacı yoktur.`` dedi.

Erkul, MHP olarak Etimaden tesislerinden yararlanmak noktasında bir başvurularının  olup olmadığı yönündeki soru üzerine ise ``Böyle bir teklifte bulunup, ret edilme gibi bir durumla karşı karşıya kalmak istemeyiz.`` dedi.

MHP İlçe Başkanı Karani Erkul gerçekleştirdiği Basın Toplantısında, partisi MHP nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin Bandırma programında önemli açıklamalarda bulunacağını  bu nedenle tüm Bandırmalıları bu toplantıya davet ettiğini söyledi.

 

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli