Bahçeli`den Bursa Mitingi

Bahçeli`den Bursa Mitingi

Başta Bandırma olmak üzere bölge teşkilatları yarın sabah onlarca otobüs ile Bursa`ya akacak






Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Bandırma ilçe Başkanlığı yarın Bursa da yapılacak Miting için partililerine otobüs tahsis etti.

23 Mart Cumartesi yarın saat 12.00 de İDO terninali önünden kalkacak otobüsler Bursa Kent meydanında yapılacak ``Kuruluş`` mitingi ne takılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin katılacağı ``Kuruluş`` Mitingi başta Bursa ve çevresi olmak üzere güney marmaraya kapsayan teşkilatların partilileri ile birlikte katılmasıyla son yılların en büyük siyasi mitingi olması bekleniyor.



MHP Bandırma ilçe başkanlığı son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında ortaya koyduğu kararlı tavrı ile adından sıkça bahsettirmesi siyaset arenasındaki doğru davranışların prim aldığının göstergesi oldu.

Başkan Karani Erkul yönetim ve  parti çevresi 21 Mart Mevruz`da Üniversite ye giderek Nevruz Ateşi yaktı.







Yarın Bursa`da yapılacak ``Kuruluş`` mitingi ile seslerini İmralıya
ulaştıracak olan MHP liler etkin bir hazırlık içindeler.





Bandırma`lı MHP liler milli misaki hudutları içinde ulusal bütünlüğün temitanı olduklarını her defasında kanıtlıyorlar.









Yarın Bursa da düzenlenecek ``Kuruluş`` Mitingi için katılım hazırlığı içinde bulunan Erdek MHP ilçe başkanlığı yaptığı duyuru ile tüm partililerini ücretsiz olarak Bursa`ya götüreceklerini kaydetti.

MHP Erdek İlçe Başkanı Ayhan Güder yaptığı açıklamada, gelinen noktanın vahameti tüm ulus tarafından ibretle izlendiğini yarınki Miting için partili partisiz tüm Erdek`leri Bursa mitingine davet ettiğini söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli