Bahçeşehir Kolejden bir ayrıcalık daha

Bahçeşehir Kolejden bir ayrıcalık daha

Her zaman olduğu gibi Bandırma Bahçeşehir Koleji yine öğrencilerine ayrıcalıklı olduklarını hissettirdi.




..............


Bandırma Bahçeşehir Koleji'nde sazlı-sözlü, açık büfe yemek neşeli bir havada geçti.

Öğrenciler, yemekte fasıl eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Bandırma Bahçeşehir Koleji Müdürü Mebruke Bavlar, her ay açık büfe yemek düzenlediklerini vurgularken, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü de bu çeşit etkinliklere önem veriyor. Böylece öğrencilerimize açık büfe kültürünü de aşılamak istiyoruz” dedi.

Bandırma Bahçeşehir Koleji'nde hâlen 511 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü vurgulayan Bavlar, Öğrencilerimize verdiğimiz kaliteli eğitim-öğretimin yanı sıra onları sosyal yaşama hazırlamayı da çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Açık büfe öğlen yeği ile yemek kültürü ve olumlu davranış kazandırmalarına bir yenisini daha ekledi. Ayda bir kez yapılan açık büfe yemek uygulaması müzik eşliğinde öğrencilerin eğlenmesini sağladı. Okul Müdürü Mebrike BALVAR Bahçeşehir Kolejlerinin hedeflerinin büyük olduğunu ifade etti. Türkiye'de ve Dünyada eğitim sektörünün öncü eğitim kurumları arasında yer alan Bahçeşehir Kolejlerinin Türkiye genelinde 20 ilköğretim, 40 Anaokulu, 10 Lise, Çocuk Bilim Müzeleri, Türkiye'nin ilk ve tek Fen ve Teknoloji Lisesi, Bahçeşehir Üniversitesi ile Türkiye'nin yedi bölgesinde hizmet verdiğini 2012-2013 öğretim yılında; İzmir, Bursa, Edirne, Mardin, Batman, Tokat, Yozgat, Kayseri illerinde açılacak okullarla 8 okul daha büyüceklerini 2023 yılında Türkiye de 250 kampüse ulaşacaklarını açıkladı.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu