BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MANİFESTOSU

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MANİFESTOSU

Bandırma Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde "İklim Değişikliği" konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda pandomim performansı sergilediler.

Bandırma Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde "İklim Değişikliği"konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda pandomim performansı sergilediler.

İklim krizi ile ilgili manifestoları, “Üzerinde yaşadığımız, öğrenip geliştiğimiz dünya, bizim evimiz.Milyonlarca canlıya ev sahipliği yapan dünyadan başka evimiz yok.Kendi yaşamımız, tüm canlıların yaşamı ve gelecek nesiller için dünyamıza sahip çıkmalıyız.İklim krizinin farkındayız.

Biz çocuklar, büyüklerimizi de bu farkındalığa davet ediyoruz.

Doğanın dengesini korumaya; hayvanların, ormanların, denizin ve gökyüzünün yanında olmaya söz veriyoruz.Dünyanın ve geleceğin koruyucuları olarak biz;‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını’ öğrenecek ve bizden sonraki nesillere öğreteceğiz, enerji kaynaklarını kullanırken sorumlu davranacağız, doğanın bütünlüğünü bozacak her türlü davranışın karşısında duracağız.Bilimi ve teknolojiyi farkındalığımızla birleştireceğiz.

Doğaya kulak vereceğiz.İnsanlık doğanın parçasıdır.Doğanın çocukları olarak bu gerçeği hem arkadaşlarımıza hem büyüklerimize hiç durmadan hatırlatacağız.

Tüm dünya çocuklarını gezegenin koruyucuları olmaya çağırıyoruz. Bahçeşehir Koleji öğrencileri olarak iklim krizine karşı değişimi başlatmaya söz veriyoruz.” diyerek

"BENİM GEZEGENİM, BENİM GELECEĞİM!" sloganıyla herkesi doğayı korumaya, geleceklerine sahip çıkmaya davet ettiler.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı