Bahriyeliler, Mirzayı kutladı

Bahriyeliler, Mirzayı kutladı

EĞİTİM FİLOTİLLASI KOMODORU'NDAN BELEDİYE ZİYARETİ

19-27 haziran tarihleri arasında “İleri Deniz Eğitimleri-II” amacıyla Bandırma`da bulunan Sokullu Mehmet Paşa (A-577) Okul Gemisi, 7 Eğitim Botu VE 3 YAT Komuta Kademesi Belediye Başkanı Dursun Mirza`yı makamında ziyarette bulundu.

Eğitim ve kafile komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Sinan Sürer ve TCG SOKULLU MEHMETPAŞA Deniz Kurmay Albay İbrahim Şen ve Görevli Subaylar yer aldı. 

Deniz harp okulu ikinci sınıf öğrencilerinin İleri Deniz Eğitimleri boyunca Bandırma, Çanakkale ve Tekirdağ limanlarında ziyaretlerde bulunacaklarını ifade eden Eğitim ve kafile komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Sinan Sürer,  eğitimlerle Deniz Harp Okulu öğrencilerinin gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmaları, mesleki bilgilerinin tatbiki ve liman ziyaretleriyle birlikte de bilgi ve görgülerinin arttırması amacının temel alındığını söyledi.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Mirza, Türk Donanmasının değerli subay ve öğrencilerini Bandırma’ya ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

-Protokolden ziyaret

İleri Deniz Eğitimleri-II amacıyla ilçede bulunan Sokullu Mehmet Paşa (A-577) Okul Gemisine protokolden ziyaret.

Ziyarete Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, 6.Ana Hava Jet  Üs Komutanı Tuğgeneral Mehmet Uğur Balkış, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Eğitim ve kafile komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Sinan Sürer Belediye Meclis Üyesi Erhan Elmastaş ve Çelebi Bandırma Limanı Genel Müdürü Mehmet Akif Ersoy katıldı. Gemi Komutanı Deniz Kurmay Albay İbrahim Şen`in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretle konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken ziyarettin ardından konuklar geminin anı defterine görüşlerini yazdı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı