Bahtsız anneye veda edildi.

Bahtsız anneye veda edildi.

Doğun yaptığı bebeğini kucağına alamadan ihmal kurbanı olan genç anne gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bandırma devlet hastanedeki doğumu sırasında ihmal kurbanı olduğu iddia edilen genç anne bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Savcılık talimatı ile Bursa`da yapılan adli tıp incelemesi ardından bugün Yeni Mahalle Beyaz evler camiinde öğle namazını mütakiben kılınan cenaze namazı ardından şehir mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedilen bahtsız anne Canan Kızmaz geride gözü yaşlı onlarca sevenini bıraktı.

Bandırma Devlet Hastanesindeki doğumu sırasında aşırı kan kaybı nedeni ile Balıkesir`e sevk edilen ve yeni doğan bebegini kucağına alamadan Susurluk`ta hayata gözlerini kapatan Canan Kızmaz için Cumhuriyet Savcılığı fezdeke hazırlarken, Kızmaz`ın yakınları hastane çevresini suçlayarak Canan`ın ilgisizlik ve ihmal sonucu hayatını kaybettiğini yenilediler.

Bandırma Devlet Hastanesi Doğum servisinde dün gece dünyaya gözlerini açtığı anda annesini kaybeden henüs ismi dahi olamyan bahtsız bebek ise, acılı ailenin dramla savaşını noktalayarak kendisinin alınmasını bekliyor.



ilker türkoglu
6.11.2013 23:58:28
Gece nöbeti ne demek? uyku nöbeti mi demek? bu hastaneye siaysiler bandırmanın ileri gelenleri el atmalı. bıktık doktor müsveddelerinden azar işitmekten. doktorsan kendine doktorsun adam gibi işini yap. insanlar ölüyor 120 bin nüfüslu şehrin hastanesinde! kaymakamdan belediye reisine kadar akşamları rahat uyuyormusunuz???

Fahri
7.11.2013 15:33:57
Merak etme Ilker, vicdani sizlamayan rahat rahat misil misil uyuyor, merak etme. Ama bu dünyanin da ötesi var daha, sen millete hizmet icin, insana hizmet icin yola cikip da sadece kendine hizmet edersen o zaman emin ol ilahi adalet tecelli eder, ister bu cihanda, ister öbür cihanda, buna inanarak yasamaktan baska ne care?

bayram kutlu
7.11.2013 17:22:16
vergini ver adam gibi hizmet görme ya soruşturma açılsa ne olacak göreceğiz yazık ya yazıkkkk

  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı