Bakan Eroğlu,``Balıkesir`e Cumhuriyet tarihinin en çok yatırımını yaptık`

Bakan Eroğlu,``Balıkesir`e Cumhuriyet tarihinin en çok yatırımını yaptık`

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu`nun Bakanlığına bağlı 9 projenin açılış ve temel atma törenlerini kapsayan programı sabah Bandırma`da başladı. Bakan`ın programı Manyas, Balıkesir, Havran, Edremit ve Burhaniye ile devam edecek.

)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu sabah deniz otobüsü ile İstanbul`dan Bandırma`ya geldi.

İDO iskelesinde Vali Ahmet Turhan, Kaymakam Ali Mantı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı A.Edip Uğur, Miletvekili M.Cemal Öztaylan,Belediye Başkan adayı Recep şekerci,  Daire müdürleri ve partilileri tarafından karşılanan Bakan, Kristal gazinoda onura verilen kahvaltıda basına konuştu.

Bakan Eroğlu, Balıkesir`e her geldiklerinde müjde ile geldiklerinin altını çizerek bugüne dek trilyonlara ulaşan kendi bakanlığına ait yatırımları tek tek anlattı.

Bakan Eroğlu, bugünde bazı açılış ve temel atma programı için geldiği Balıkesir`de hayata geçirilen projeleri, devam eden projeleri ve proje safhasındaki yatırımları anlatırken, ``Bugün Balıkesir`e 45 müjde veriyoruz, Bunların malıyeti 562 milyon tl`` dedi.

``Biz Balıeksir`e en büyük yatırımları yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Özellikle Edip bey bizim kardeşimiz,  değerli milletvekilimiz Bandırma`nın yetiştirdiği, Bandırma`nın değerli evladı, benim çok sevdiğim, ikiside kadim dostum, yani yıllardan beri, 20 yıllık, hatta daha uzun 30 yıllık dostlarım``

`` Bu nedenle Balıkesir`e hizmet etmem benim içinde büyük bir mutluluk vesilesi.``

``Manyas`lı çiftçilerimizin hasretle beklediği Manyas ova sulama projesinin temelini bu sene gelip bizzat ben atacam.``

``Manyas`da, 171 bin 970 dekar arazi sulanacak, maliyeti de 250 milyon tl.`` olacak dedi.

Bakan Eroğlu`nun 9 projenin açılış ve temel atmasını içeren Balıkesir programı Bandırma`da Kahvaltı ve Basın toplantısı ile Başlarken ardından Manyas`a geçildi.






ahmet çıtak
13.03.2014 07:56:26
Bandırma ve Edincik bu yardımdan nasibini alamadı o zaman sizede bu bölgeden oy yok ok mi

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı