Bakkal ve Bayiler Odası Ömer Metin ile devam

Bakkal ve Bayiler Odası Ömer Metin ile devam

Genel kurul sürecini dolduran esnaf ve sanatkârlar odalarında, bugün kongre takvimi Bakkallar ve Bayiler odasındaydı.

2022 yılı ilk 3 ay içinde yapılması gereken esnaf ve sanatkârlar odaları genel kurulları bir bir yapılıyor. Bugün Kapalı Pazar yeri, yaşam alanı çok amaçlı Kurtuluş düğün salonunda gerçekleştirilen 27. Bakkallar ve Bayiler odası genel kurulunda Başkan Ömer Metin güvenoyu alıp ekibi ile birlikte 9. Kez yönetim kuruluna seçildi.

Balıkesir Esnaf ve sanatkârları odaları birliği (BESOB) başkan vekili Hayri Özden’in divan başkanlığı üstlendiği genel kurulda çalışma ve faaliyet raporunu Başkan Ömer metin okudu.

Oda genel sekreteri Betül Çöknar’ın geçmiş yıllara dönük gelir gider cetveli, gelecek dönem mali bütçe ve çalışma programlarının sunulması ardından genel kurula konuk olan Belediye Başkan vekili Mesut Özdemir kongreye katılan Bakkal ve bayii esnaflarına seslendi.

Bakkallar ve bayiler odası genel kurulunda daha sonra Meslek duayenlerine plaket verildi.

Meslekte 25 yılını dolduranlara plaket; Hüdaverdi Vinç, Recep Çakır, Orhan Uysal, Hakan Şeneriş, Ali Saylık, Yüksel Çalışkan, Cüneyt Şençiçek, Zekeriya Nalbantoğlu, Ali Rıza Eser, Serhat Poyraz, Turhan Eker ve Bülent İnce meslekte 25 yılını dolduran Bakkal esnafı olarak odanın 27. Olağan genel kurulunda plaket ile taltif edildiler.

Genel kurulda daha sonra tek liste ile gidilen seçimde, genel kurul seçimlerine tek liste ile katılan Başkan Ömer Metin ve arkadaşları 2022-2026 yılları için güvenoyu aldı.

475 üyesi bulunan Bandırma Bakkallar ve bayiler esnaf odasında güvenoyu alarak 9. Kez başkanlığa getirilen Ömer Metin, genel kurul ve katılımcılara teşekkür etti.

Yönetim Kurulu; Başkan Ömer Metin, Yönetim; Haldun Özdoğan, Zekeriya Nalbantoğlu, Taner Bekiroğlu,  Yüksel Çalışkan, Şenol Pekel, Şeref Kalkandelen

Yönetim Kurulu Yedek; Haldun Selçuk, Mustafa Aksoy, İsmet Çalık, Serhat Poyraz, Mustafa Gökhan Birinci, Pınar Barka Kaplan, Fatih Akın

Denetim kurulu; Bülent İnce, Enver Uçar, Sedat Sarıaltın, Denetim Kurulu yedek; Kubilay Erkut Yörükoğlu, Hüdaverdi Vinç, Davut Ertürk



Anahtar Kelimeler: Bakkal Bayiler Odası Metin devam
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı