BAL GİBİ HAFTA

BAL GİBİ HAFTA

Bal temsilcilerimiz Gönen ve Ayvalık haftayı galibiyetle kapatırken, Balıkesir deplasmandan puanla döndü.



Bölgesel
Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Balıkesir temsilcilerimiz 14.hafta karşılaşmalarında 2 galibiyet 1 beraberlik alarak güzel sonuçlara imza attılar.  Lider Ayvalıkgücü deplasmanda Küçükçekmece'yi 3-0 mağlup ederek çok kritik bir galibiyete imza atarak liderliğini devam ettirdi.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gönen Belediyespor ligin iddialı takımlarından Vefa'yı konuk etti. Rakibini 1-0 mağlup eden Gönen güçlü ekipler önünde aldığı sürpriz sonuçlara bir yenisini daha ekledi. 

Merkez temsilcimiz Balıkesir Belediyespor deplasmanda lig sonuncusu Büyük Çekmece'ye konuk olurken rakibiyle 0-0 berabere kalarak Balıkesir'e 1 puanla dönmeyi başardı.


Lige müthiş başlamasına rağmen son haftalarda aldığı sonuçlarla adeta dibe vuran Bozcaadaspor bu hafta da evinde hezimete uğradı. Konuk ettiği Bigaspor'a 7-1 mağlup olan Bozcaada aldığı bu yenilgiyle kötü gidişini sürdürdü.  Bursa ekibi Mudanyaspor sahasında Armutlu Belediyespor'u ağırlarken rakibini 2-1 mağlup ederek 12 puana yükseldi.

Kestel Belediyespor evinde konuk ettiği Beykoz ile  1-1 berabere kalarak 20 puanla haftayı 6.sırada tamamladı. Altınova Belediyespor haftanın zorlu maçında Bursa Yenişehir Belediyespor'u konuk ederken rakibine diş geçiremedi ve sahadan bir puanla ayrıldı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı