Bal Kes lokma döktürdü

Bal Kes lokma döktürdü

Balıkesirspor kuruluşunun 48. yılında lokma döktürdü

Bandırma muhteşem ve görkemli bir şehir olma yolunda hızla ilerlemektedir.Bu sebeple öğrenci yoğunluğu, asker yoğunluğu, alış- veriş merkezleri  gibi bir çok neden bu yoğunluğu kamçılamaktadır. Tabi böylesine yoğun bir dinamik olunca, lokma dökümünü burada yaptırmak isteyen, Bandırma lokma ile arayan insanların da sayısında artış olmaktadır.

İlimizin insanı değerlerine bağlıdır. Cenazesi olduğunda lokma döktürür. Düğünde, nişanda, sünnette, askerden dönüşte, askere gidişte, iş yeri açarken de lokma dağıttırır veya kaza bela atlattığında dahi hayır duası almak, şükür etmek için de lokma döktürür. Bandırma lokmacı dökümü sanıldığından daha fazla bir yoğunluk taşımaktadır.

Sebebiniz ne olursa olsun, nedensiz iş olmaz, niyetiniz de olan lokma dökümünü gerçekleştirmek için, Bandırma lokma fiyatları firması arıyor iseniz, lütfen niyetinizin temizliğine güvenerek, önünüze gelen her hangi bir firma ile iş yaparak kendinizin ve döktürdüğünüz lokmayı yiyecek olan insanların sağlıklarını riske atmayınız. Bu firmaların vergi levhası olduğundan yani resmi firma olduğundan emin olmanızı öneririz. Zira resmi olmayan, gayri resmi onlarca kişi firma tabelası ile, sahte firma ismi ile, kalitesiz un, sağlıksız yağ ve şekerden, merdiven altı yöntemler ile lokma yapıp ucuza dökmektedirler. Bilinç ile Bandırma lokmacısı firması aranmasında yarar var. İnsan sağlığıdır önemli olan. Hayır duası alayım der iken, insanların zehirlenmesine vesile olmak istemezsiniz değil mi?



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı