Balayı İtalya´da

Balayı İtalya´da

Ayşen ile Servet´in görülmeye değer mutlulukları

Bandırma´nın Avrupa görmüş meslek erbaplarından, CHP´nin sıra dışı delegelerinden, Esnaf odası eski yöneticilerinden Terzi Şaban & Hicabiye Erdem´in el bebek, gül bebek yetiştirip okuttukları güzel kızları Ayşen, Ulaşım Aş personellerinden Sezai & Feriha Özder´in aynı şekilde okutup büyüttükleri beyefendi oğulları Servet Özder ile yaşamını birleştirdi.

Öğretmen evinde kına gecesi, ardından önceki gece Bandırma Şoförler Odası sosyal tesislerindeki görkemli düğün töreni ile yaşamlarını birleştiren Ayşen ile Servet önceden ayırtılmış İtalya pasaportları ile önce Roma´ya, ardından Venedik ve Floransa´ya uçtular.

Ayşen ile Servet´in yaşamlarını birleştiren düğün törenine başta CHP nin önde gelen siyasileri olmak üzere Belediye Başkanı Dursun Mirza ile yardımcısı Ozan Onur ayrı bir önem verdi.

Ayşen ile Servet´in evlilik törenlerine şahit olan davetlilerin genç çiftin mutluluklarını paylaşmanın ardından hatırlarında kalacak tek iki kelime vardı. O da gelin arabasının arkasına yazılan ?Annesinin bir tanesi idi, şimdi benim biriciğim.?

/resimler/2016-9/5/1404459598129.jpg



Anahtar Kelimeler: Balayı İtalya
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli