BALCI ÇAMLIĞI AÇILIŞA HAZIR

BALCI ÇAMLIĞI AÇILIŞA HAZIR

Bandırma yepyeni bir yaşam alanı kazandı.

Daha önce askeriye bağlı olan General Balcı Çamlığı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın girişimleriyle belediyeye devredildi. Belediyeye devrinden sonra ilk olarak hastalıklı ağaçların bakımı yapıldı. Ardından proje hazırlandı. Hedeflenen sürede projenin tamamlanmasıyla Bandırma modern bir spor alanı kazanmış oldu.

Balcı Çamlığı projemiz kapsamında; yeni yürüyüş yolları, bisiklet yolu, çim saha, basketbol sahası, tenis sahası, çocuk parkları ve oyun alanları, Jimnastik aletleri, Güvenlik noktası ve kameraları, ışıklandırma, ağaçlandırma, çiçek ekimi, banklar, çeşme, çöp kutuları, otopark tamamlandı. İlerleyen günlerde de Çamlık girişine küçük bir kafe ve tuvalet yapılacak.

General Balcı Çamlığı açılışı 19 Mart Pazar günü saat 14:00´de yapılacak. Konserlerin, animasyon gösterilerin ve çeşitli ikramların yer alacağı açılışa tüm Bandırmalılar davetlidir.

/resimler/2017-3/17/1024370205223.jpg

PROJELER SIRASIYLA HAYATA GEÇİYOR

Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı Projesi hayata geçti. Yerel seçimlerden sonra Bandırma Belediyesine bağlanan köylerin neredeyse tamamının iç yolları, meydan düzenlemeleri yapıldı. Mezarlıklarda düzenlemeler yapıldı. Çocuk parkları ve talep edilen mahallelerimize fitnes aletleri konuldu.

Hobi Bahçeleri projesi yaz ayına yetiştirilmek üzere çalışmalar devam ediyor. Kurban Satış yeri ve hayvan pazarı kurban bayramından önce tamamlandı. Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Projemiz ihale aşamasında. Güneş enerjisinden elektrik üretme projemiz ihaleye hazırlanıyor. Cin Çukuru Projemizde Anıtlar Kurulundan gelecek yanıtı bekliyoruz. Malta Projesi ve Livatya Projesinde çalışmalar, kamulaştırmalar devam ediyor.

Bandırma her şeyin en güzelini hak ediyor. Bandırma Belediyesi olarak güzel Bandırmamıza hizmet etmekten mutluluk ve onur duyuyoruz.

/resimler/2017-3/17/1025020959524.jpg



Mehmet Ali Eker
13.04.2017 16:52:14
Çamlığa tuvalet istiyoruz

Anahtar Kelimeler: BALCI ÇAMLIĞI AÇILIŞA HAZIR
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli