BAL´da kepler havaya

BAL´da kepler havaya

Bandırma Anadolu Lisesinde coşkulu diploma şöleni

Bandırma Anadolu Lisesi´nin(BAL) mezuniyet şöleni coşkulu geçti.

Okulun spor salonunda gerçekleşip, Bandırma Belediye Başkan vekili Mehmet Sert´in de izlediği tören, okul müdürü Ali İhsan Tetik´in konuşmasıyla başladı. Tetik, mezun olan öğrencilere seslenirken, ?Sizlerin, dünyadaki değişimi kavrayan ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine yükseltmek için çaba harcayacak gençler olacağına yürekten inanıyorum? dedi.

Bayrak-flama devir teslim töreninin ardından, okulun 2011 yılı mezunlarından Sedef Derli, duygularını dile getirdi. Derli, ?Lise son sınıftan mezun olmak bir son değil, mükemmel bir üniversitenin başlangıcıdır. BAL´lı olmak bir ayrıcalıktır ve öyle kalacaktır? diye konuştu. Ardından, 2016-2017 eğitim-öğretim yılını ilk üç dereceyle bitiren öğrenciler ödüllendirildi. Okul birincisi Betül Sidat, ikincisi Ercan Güler ve üçüncüsü Berna Ten´e ödülleri verildi. Daha sonra okul birincisi Betül Sidat, duygularını dile getiren bir konuşma yaptı.

Mezun olan öğrenciler, sembolik diplomalarını sınıf öğretmenlerinin elinden aldıktan sonra keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini yaşadılar.  Önder BALIKÇI

/resimler/2017-5/19/1417253363522.jpg



Anahtar Kelimeler: kepler havaya
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli