Bal`da Play Off heyecanı

Bal`da Play Off heyecanı

Bal için oynanacak terfi maçında Gönen Balıkesir`e akacak





Sezona Bedel 90 Dakika


Gönen Belediyespor yarın Balıkesir'de çok önemli bir maça çıkıyor. 2013-2014 futbol sezonunda hangi ligde mücadele edeceğini belirleyecek maçta Edremit Belediyespor ile Atatürk Stadı'nda karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, bu maçta en çok taraftarlarına güveniyor.

Ayvalıkgücü Belediyespor'un şampiyonluğu garantilediği maçtan sonra play-out oynaması kesinleşen Gönen, 3 haftadır bu maçı bekliyor. Olmak ya da olmamak maçında Edremit Belediyespor ile zorlu bir doksan dakika mücadele edecek yeşil beyazlılar, koca bir sezonu kurtarabilmek adına sahaya çıkacak. Yeşil beyazlı oyuncular maç için yapılan çağrı ve davetlerden dolayı şimdiden taraftarlarına teşekkür ederken, maç günü de tribünlerden kendilerine verilecek desteğin önemine değindiler. Taraftarların kendilerine itici bir güç katacağını söyleyen futbolcular, maç sonunda onları sevindirecek bir skorla Gönen'e dönmek için ekstra güç harcayacaklarını belirttiler.




Hareket saati 10, slogan şehri müdafaa


Yapılan çağrı ve davetlerden sonra yaklaşık 20 otobüslük taraftar topluluğu Gönen Belediyesi önünden saat 10.00'da Balıkesir'e hareket edecek. Yönetim, taraftarlardan gerek yolculuk esnasında gerek maç içinde ve sonrasında skor ne olursa olsun Gönen'e yakışan şekilde hareket etmelerini istedi.




Edremit Balıkesir'e akacak


Öte yandan süper ligde şampiyonluğu son maçta kaybeden Edremit Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilmek için son şansı olan maça büyük önem veriyor. Edremitli taraftarların da kalabalık bir şekilde Atatürk Stadı'nın tribünlerinde yer alacağı ve 90 dakika boyunca tezahüratlarla takımlarını destekleyecekleri öğrenildi.




Güvelik tedbirleri üst seviyede


İki takım arasında oynanacak maçta olası olaylar nedeniyle güvenlik tedbirleri alındı. Her iki kulüp yönetiminden de bu konuda hassas olmaları istenirken, futbolun bir oyun ve spor olduğu unutulmadan her iki takım oyuncu ve taraftarlarının centilmence davranmaları, sevinci ve hüznü taşkınlık yapmadan yaşamaları istendi. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli