Balgöç'ten el işi kursuna çağrı

Balgöç

İlgi gören Balgöç el işi kursu için yeni katılımlara olanak sağlandı.

“Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.” (Mustafa Kemal Atatürk)

Bu düstur ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Bandırma Balgöç şubesi, üreterek aile bütçelerine katma değer katmak amacı ile el işi kursuna başladı.

Bandırma Bal-Göç yönetim kurulu ile kadın kolları üyeleri birlikte gerçekleştirdikleri el işi kursu devam ederken gelen talepler üzerine Balgöç başkanı İlhan Özer yaptığı açıklamada sanatın altık bilezik olduğu yaşamda Balgöç el işi kursuna katılmak isteyen bayanların bizzat şubelerine başvurmaları çağrısında bulundu.

Balgöç şube başkanı İlhan Özer, “El işi kursumuzu başlattık, ancak gerekli duyurunun sağlıkla ulaşmaması nedeni ile yeni taleplerin olduğunu gördük. Dolayısı ile kursumuza katılmak, bu değerli grupta yer almak isteyen tüm bayanları Balgöç’e bekliyoruz. Değerli hocamız ve bu oluşumda katkı sağlayan herkesi kutluyor, başarılar diliyorum.”  dedi.



Anahtar Kelimeler: Balgöç' kursuna çağrı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı