Balgöç'ten ulvi çağrı

Balgöç

Çifte Vatandaşlık sahibi olan Balkan göçmenleri, Bulgaristan'da yapılacak seçim için Bandırma'da oy kullanacaklar.

Bandırma Bal -Göç Şube Başkanı İlhan Özer yaptığı yazılı açıklama ile 2 Ekim Pazar günü Bulgaristan'da yapılacak seçimler için Bandırma'da yaşayan çifte vatandaşlar için sandık çağrısında bulundu.

Böl-Göç başkanı ilhan Özer;

"Değerli soydaşlarımız, 02 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan Parlamento seçimleri gerçekleştirilecektir. Türkiye'de yaşayan ve çifte vatandaşlığı bulunan tüm soydaşlarımızın her oyu çok değerli, çok kıymetlidir.

Oy kullanmak bizlere verilmiş bir haktır. Soydaşlarımızın kullanacağı her oy, seçimine destek olacağı ve parlamentoya girecek olan her milletvekili, burada ikamet eden soydaşlarımızın sosyal güvenlik ve buna benzer bir takım sorunlarının çözümü noktasında bizlere büyük faydalar sağlayacaktır.

Milletvekili sayısının 40 ve üzeri olması halinde meclise kanun teklifi verilebileceğinden, hakların korunması ve geliştirilmesi yolunda önemli bir adım atılabilecektir. Seçimlerde söz sahibi olabilmek, oy kullanabilmek bizlerin hem hakkı hem de vatandaşlık görevidir.

Bu nedenle 02 Ekim 2022 tarihinde Tunç Başaran Kültür Merkezi adresinde yapılacak olan Bulgaristan Parlamento Seçimlerine vakit ayırmanız, oy kullanmanız gelecekte çocuklarımızın, torunlarımızın da haklarının korunabilmesi, Bulgaristan ‘ da yaşayan vatandaşlarımızın rahat bir yaşam sürebilmesi adına önem arz etmektedir.

Oy kullanma işlemi saat 07:00 da başlayarak 20:00 da sona erecektir. Değerli vaktini ayırarak oy kullanacak olan, sorumluluklarının farkında olan tüm soydaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımla,"

Bal -Göç Bandırma Şube Başkanı  İlhan ÖZER



Anahtar Kelimeler: Balgöç' çağrı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı