Balıbek, Bandırma ve Erdek ziyaretlerde bulundu

Balıbek, Bandırma ve Erdek ziyaretlerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Balıkesir milletvekili aday adayı, gazeteci Esin Balıbek, Erdek ve Bandırma’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP'nin Balıkesir siyasetinde önde gelen ailelerinden, Merhum eski il Başkanı Ekrem Balıbek'in kızı 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde partisi CHP den Altıeylül Belediye Başkan adayı olarak girdiği yerel seçimlerde aldığı 48 bin oy ile partisine ivme kazandıran Esin Balıbek 14 Mayıs 2023 genel seçimleri için partisi CHP'ten 28. dönem Milletvekili aday adayı  oldu.

Esin Balıbek Aday adaylığı başvurusu ardından başladığı ön görüşme ve nabız yoklama ziyaret programının bugünkü durağı Erdek ve Bandırma oldu.

Balıbek, Bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’a “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu, daha sonra CHP Erdek ilçe başkanlığına geçti. ardından ise makamında Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat’ı ziyaret etti.

Balıbek’in Erdek'ten sonraki gündemi Bandırma oldu.

 Öncelikle CHP ilçe başkanlığını ziyaret eden Balıbek, Bandırma’da sırasıyla Bandırma gazeteciler cemiyeti, Kent Konseyi, Bandırma Kadın-der, Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu, Bandırma Kadın Dayanışması, Bandırma Ziraat Odası, ve Başarılı iş insanı Macide-Şükrü Tan çiftini özel ofislerinde ziyaret ederek ülke gündemine ilişkin sohbette bulundu.

Esin Balıbek’in Bandırma gündemindeki son durağı ise Cumhuriyet alanındaki iftar çadırı oldu. İftar Çadırında Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve İsmail Ay tarafından karşılanan Esin Balıbek burada iftara katılan vatandaşlarla sohbet edip oruç açtı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı