Balık Dalgıç´tan olursa

Balık Dalgıç´tan olursa

Balığı taze yemek isteyenler bu adrese

Deniz ile bütünleşen nadir kentlerden birisi olan Bandırma´da ekmeğini denizden çıkartan Dalgıç Turhan Çavdar, gerek Bandırmalılara, gerekse Bandırma´ya gezmek amacı ile gelenlere denizin içinde, denizden taze balık yedirme anlamındaki çabası bugün akşam saatlerinde bir kez daha onlarca kişinin Self-i hedefi oldu.

Bandırma limanında hertürlü arama-kurtarma ihtiyacına anında müdahale ile cevap veren Dalgıç Turhan Çavdar, geçmişten günümüze uzanan liman içi faaliyetini mini teknesi ile başlatığı taze-balık pişiriciliğini günümüze uzanan marka yaptı.

/resimler/2018-12/8/1847588721932.jpg

Dalgıç Turhan Mendirek´in Aşk Köprüsünün girişinde kurduğu tezgahında konuklarına taze balık yedirme noktasında verdiği çaba bu akşam bir kez daha onlarca Bandırma lıyı hayran bıraktı.

Dalgıç Turhan, Dalgakıran girişinde liman içi ve Aşk Köprüsü manzaralı Balık ızgara tezgahında müşterilerine hazırlayacağı balıkları mendirek´in arka yüzünde yakaladı.

Dalgıç Turhan, Oğlu ile birlikte dalgakıran´ın arkasına geçerek denize bıraktığı ağını kısa bir süre sonra topladı. Kefallerin ağ üzerinde zıpladığını izleyen Bandırmalılar muhteşem manzarayı Self-i çekerek belgelerken, bereketli bir av yapan Baba-Oğul Çavdar´ların yorgunlukları yakaladıkları 30 kg dolayındaki taze balıkla keyfe dönüştü.

/resimler/2018-12/8/1856504357234.jpg



Anahtar Kelimeler: Balık Dalgıç olursa
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli