Balıkçı da katıldı

Balıkçı da katıldı

TGC-KAS 87. Yerel Gazetecilik Semineri İstanbul´da yapıldı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti´nin(TGC), Konrad Adenauer Stiftung Türkiye Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlediği eğitim seminerlerinin 87.´si, İstanbul The Marmara Oteli´nde gerçekleşti.

Seminer, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Başkanı Turgay Olcayto ve Konrad Adenauer(KAS) Proje Koordinatörü Bekir Öncel´in açılış konuşmaları ile başladı. Ardından, konularında uzman gazeteci, akademisyen ve hukukçular tarafından mesleki konuların ele alındığı üç oturum yapıldı. İlk oturumun moderatörlüğünü, TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş üstlendi. Oturumda, Milliyet Gazetesi Okur Temsilcisi Belma Akçura, ?Okur Temsilciliği?, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Hakan Kara, ?Habercilikte Dijital Yeni Gelişmeler?, Hürriyet Gazetesi Okur Temsilcisi Faruk Bildirici, ?Gazetecilikteki Etik Sorunlar? başlıklı sunumlarını yaptılar.

TGC Ankara Temsilcisi Taylan Erten´in moderatörlüğünde gerçekleşen ikinci oturumda, Habertürk TV Haber Müdürü İhsan Yılmaz, ?Yerel Basın ve TV Haberciliği?, Dünya Spor Yazarları Birliği(AİPS) 1. Başkan Yardımcısı Esat Yılmaer, ?Spor Haberciliği? hakkında bilgi verdiler.

Seminerin üçüncü oturumunda, TGC İl Temsilcileri, ?Yerel Medya ve Sorunları?nı tartıştılar. Oturumun moderatörlüğünü TGC Başkanı Turgay Olcayto ve TGC Hukuk Danışmanı Gökhan Küçük üstlendi.

Seminer, TGC Başkanı Turgay Olcayto´nun değerlendirme konuşması ve sertifika töreni ile sona erdi.

                   BALIKÇI DA SEMİNERDEYDİ

Seminere, TGC Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı da katıldı. Balıkçı, medya ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, 1996 yılından bu yana yerel medya eğitim seminerlerini Konrad Adenauer Stiftung)KAS) ile birlikte düzenliyor.



Anahtar Kelimeler: Balıkçı katıldı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli