Balıkçı ve Pesen, Rotary´nin konuğu

Balıkçı ve Pesen, Rotary´nin konuğu

?Bandırma´da Sporun Nefesi?ni tanıttılar

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen, Bandırma Rotary Kulübü´nün konuğu oldular. Bandırma´nın iki eski gazetecisi, son olarak, Bandırma Belediyesi kültür ve sanat yayınları kapsamında basılan ?Bandırma´da Sporun Nefesi? isimli belgesel kitaplarını tanıttılar.

Balıkçı ve Pesen, yaptıkları konuşmalarda Bandırma´nın, her anlamda çok zengin bir spor tarihine sahip bulunduğunu belirterek, ?Bu tarih içinde deniz sporları, futbol, basketbol, voleybol, güreş, bisiklet ve bilardo önem yer tutuyor. Bandırma´nın sporuna damgasını vuran Bandırmaspor ve Banvit Basketbol Kulübü´nün yanı sıra Erikli köyünün dede-oğul-torun üç kuşak Kırkpınar başpehlivanı olan Kara Ali Acar, Hasan Acar ve Sabri Acar´ı da ayrı bir yere koymak gerekir? dediler.

/resimler/2019-4/4/1709238282161.jpg

Balıkçı ve Pesen´e birer teşekkür belgesi veren Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Halit Emiroğlu, ?Bandırma ve yöremizle ilgili yaptığınız çalışmaları ve hazırladığınız kitapları takdirle karşılıyoruz. Bu kitaplar, geleceğin Bandırma´sı için araştırma yapacaklara da ışık tutacaktır. Başarılı çalışmalarınızın sürmesini diliyoruz? dedi.

Balıkçı ve Pesen, ayrıca, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından hazırlatılıp bastırılan, yedi kişiden oluşan komisyonunda yer aldıkları ?Bir Zamanlar Bandırma? albümünün birinci bölümü hakkında da bilgiler verdiler.

/resimler/2019-4/4/1709452969976.jpg



Anahtar Kelimeler: Balıkçı Pesen Rotary konuğu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli