Balıkçı Tezgahları Kaldırıldı

Balıkçı Tezgahları Kaldırıldı

Erdek`te, Balıkçı tezgahlarının kaldırılmasına siyasi partiler ve halktan tepki geldi.

     BESTER HABER - ERDEK      

Erdek`te, Yalı Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan balıkçı tezgahları, civarda oturan apartman sakinlerinin çevreye kötü koku yaydığı ve ilçe girişinde modern bir görüntü oluşturmadığı gerekçesi ile şikayet üzerine Zabıta Müdürlüğü tarafından kaldırıldı.

Zabıta, temizlik Operasyonu`nu çevredeki vatandaşların yapmış oldukları şikayet nedeni ile gerçekleştirdikleri söyledi.

Zabıta ekipleri tarafından bugün öğle saatlerinde gerçekleştirilen Balıkçı esnafı seyyar tezgahların temizlik operasyonu çevredeki vatandaşlar tarafından endişeli bakışlarla izlendi.

Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, sadece yaz aylarında açılan boş tezgahlar özellikle geceleri uygunsuz kişiler tarafından mesken tutulmuş durumda ve Kent girişinde çirkin görüntü oluşturduğu için toplandığını kaydetti.

Zabıta, yapılan gerekli işlemler ardından balıkçı tezgahlarının tahliye işlemini yaparak, temizlik işlerine çevreyi yıkattı.

Balık satış tezgahlarının kaldırılması operasyonunu izleyen vatandaşlar, yapılan çalışmanın aynı yerde faaliyet gösteren tüm esnafa uygulanmamasını eleştiri konusu yaptı.

Zabıta`nın temizlik operasyonuna direnen bazı balıkçılara vatandaşın yanı sıra MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu ve  CHP’liler karşı çıkarak esnafların yanında yer aldılar.

Erdek Adnan Menderes caddesinde yaşanan gelişmeler operasyonu yürüten Zabıta ve çöp hizmetleri görevlilerini de zor durumda bıraktı.



kamil ayyıldız
14.02.2014 21:20:36
Allah var ya, yaz bitmiş kış gelmiş ne kokusu, bu hikayelere kim inanır, korku bacayı sarmış. acaba korkunun var mı ölüme faydası? 45 gün sonra yeni başkan gelecek, 3 ay sonra da yaz, bunları düşünecek olan koltuğun eskimiş değil yeni sahibi olmalı... Melek yüzlü şeytan mı ? acaba...

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli