Balıkesir CHP´den Kılıçdaroğlu´na saldırıya kınama

Balıkesir CHP´den Kılıçdaroğlu´na saldırıya kınama

Biçki, "Devletin koruyamadığı genel başkanımızı gerekirse bundan sonra biz koruyacağız"

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırıyı kınadı ve "Devletin koruyamadığı genel başkanımızı gerekirse bundan sonra biz koruyacağız" dedi.

/resimler/2016-6/10/2108033379391.jpg

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki bugün Yeşilli Meydanı´nda gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırıyı kınadı. Partililer meydanı CHP bayrakları, ´Ne mutlu Türküm diyene´ yazılı Atatürk posterleri ile miting alanına çevirdi. CHP´li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer, CHP´li Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP´li Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın´ın da katıldığı açıklamada CHP İl Başkanı Ender Biçki, CHP lideri Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırı ve ölüm tehdidinin hükümetin yürüttüğü algı operasyonlarının bir parçası olduğunu iddia etti.

Biçki, "Devletin koruyamadığı genel başkanımızı gerekirse bundan sonra biz koruyacağız. Buradan AKP beslemesi çetelere sesleniyorum. Eğer gerçekten zerre kadar şerefiniz, namusunuz varsa şehitlere ´kelle´ diyenlerin çelenklerini parçalayın. CHP ve onun Genel Başkanı şehidimize hakaret etmez, terör örgütlerine kucak açmaz, onları meşru göstermez. Oslo´da PKK ile müzakere masası kuranların, Kandil´den otobüslerle teröristleri ülkeye getiren ve uydurma mahkeme kurup teröristleri aklamaya çalışanların, İmralı canisini ve Kandil´i muhatap alanların 14 yıl önce sıfırlanmış terörü şehirlerimize indirenlerin, şehirlerde PKK bomba istiflerken seyredenlerin yaptıkları vatan hainliğidir. Bugün vatan toprağına düşen her şehidimizin tertemiz kanında bu ihaneti yapanların sorumluluğu vardır. Şunu unutmayın vatan hainleri, en kısa zamanda hayatını söndürdüğünüz her vatan evladımız için teker teker hesap vereceksiniz. Köklerinde Kuvay-i Milliye olan bir partinin 3-5 besleme tetikçiye pabuç bırakacağını sanan zavallılar varsa onların aklına şaşarım. Herkes bilsin ki bir kişi ölürüz, bin kişi diriliriz. Herkes bilsin ki CHP Türkiye Cumhuriyeti´nin bölünmesine asla izin vermeyecek. Çünkü biz Türk´üz, Türkiyeliyiz. Kahrolsun PKK terörü, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti" dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli